Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: „Tunarii” au făcut o partidă bună pe care puteau să o câştige

FOTBAL: „Tunarii” au făcut o partidă bună pe care puteau să o câştige 

Foto: Ziarul Dâmboviţa

FCM-ul a început jocul cuminte, atentă în propriul teren, încercând să strice traseele pe care circula mingea între ilfoveni. În min. 9, Coman a reluat balonul cu capul, portarul Manciu s-a bâlbâit, iar Gâldău a întârziat și a comis fault.

Mândru dirijează elegant acțiunile de atac, dar vârful Dragnea nu are suficientă susținere din partea lui Maria și Mihăilă. Oaspeții sunt periculoși pe banda dreaptă unde Iancu le face clipe grele lui Dumitru și Calofir. În ultimul minut al primei reprize Iancu îl deschide, pe poziție viitoare, pe Gheorghe, Oprea și Calofir stau prea departe și mijlocașul ilfovenilor înscrie cu toată opoziția lui Zegheru, 0-1.

După pauză, localnicii sunt mai deciși și mai incisivi. S-au năpustit peste defensiva echipei din Ștefănești și au pus „cătarea” pe poarta lui Manciu. Mihăilă (48-din centrarea lui Constantin) reia balonul cu capul, în bară, iar Dragnea, din 7 metri nu încadrează spațiul porții.
Ilfovenii se aproprie timid de careul lui Zegheru. Construcția lor se împotmolește la mijlocul terenului. Eforturile târgoviștenilor sunt răsplătite cu un gol frumos (58). Centrare Mândru, deviere Constantin și finalizare cu capul Dragnea, 1-1.

Băieții lui Ghiorghi Zotic rămân la conducerea jocului. Ilfovenii sunt în suferință de prestație. Avalanșa ofensivă continuă la poarta lui Manciu. Mândru (74) șutează cu sete, dar Voinea deviază balonul cu capul, care se ducea în poartă. În min.77, FCM-ul ratează cea mai mare ocazie a meciului. Centrarea excelentă a lui Dumitru este reluată din 7 metri de Constantin pe lângă poartă. Ratare uriașă!

La poarta cealaltă Gheorghe (83), din lovitură liberă de la 18 metri îl solicită mult pe Zegheru, care rezolvă situația. Lețu (85) marchează, dar din ofsaid, prompt semnalizat de asistentul Mihai Ionescu.

Finalul de meci a aparținut târgoviștenilor. Aceștia au stat mai mult în atac, dar nu au putut să bată plasa porții lui Manciu. Ultima ocazie de gol i-a aparținut lui Mihăilă (90+3). „Tunarii” târgovișteni au făcut o partidă bună pe care puteau s-o câștige.

FCM Târgoviște-CS Ștefănești 1-1 (0-1)

Au marcat: Dragnea (min.58)/M. Gheorghe (45)
Au arbitrat: Marius Naidin 7 (Pitești)-Cosmin Vatmanu 7 (București), Mihai Ionescu 7 (Suseni-Argeș)
Observatori FRF: Marian Rusu (București), Iosif Olah (Sfântu Gheorghe)
Cartonașe galbene: Lețu, Lungeanu, Calofir/I.Nicolae, Dinu

FCM: Zegheru 6,5-I.Constantin 6, Oprea 6, Coman (cpt) 7, T.Calofir 6,5-Maria 6 (70-Lețu 6), Gâldău 6, Mândru 6,5 (82-Lungeanu), Mihăilă 6 (90+2 Constantinescu),C. Dumitru 6-Dragnea 7.
Rezerve neutilizate: Dumitrescu-Zgâmbău, Mădăran, Neagu
Antrenor: Haralambie Becheanu

Ștefănești: Manciu 6-Cazacu 6, Avram 6.5 (57-I. Dumitru 5,5), Marinescu 6, Voinea 7-Iancu 7, Gheorghe 6,5, Dinu 6 (cpt), I. Nicolae 6 (70-Spătaru 5,5)-Zainea 5,5 (23-C.Ionică 6), Luiceanu 6 (57-Stoica 6).
Rezerve neutilizate: Tolea-St. Nicolae, Rusie
Antrenori: Marian Dună, Victor Ene

Jucătorul meciului Gabi Coman.

Alexandru Istrate

 

Adaugă un Comentariu

*