Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTBAL: „Tunarii” de la FC Municipal Târgoviște sunt pe val

FOTBAL: „Tunarii” de la FC Municipal Târgoviște sunt pe val 

Foto: Ziarul Dâmboviţa

Dacă în sezonul regulat FCM Târgoviște a avut o evoluție modestă, în faza play-out (locurile 7-12), trupa lui Ghiorghi Zotic s-a redresat și a avut prestații și rezultate mulțumitoare. Este neînvinsă în ultimile trei etape, perioadă când a câștigat cu Avântul Rehghin (2-0, acasă), FC Păpăuți (2-0, deplasare) și Urban Titu (2-0, deplasare).

Mai mult, evoluând sunt titulatura FCM II, a obținut calificarea în semifinalele Cupei României-faza județeană. În acestă competiție a trecut pe teren propriu (la Șotânga) de FC Aninoasa (scor 2-1) și Bradul Moroieni (3-2). În aceste confruntări, tehnicianul Puiu Becheanu a utilizat jucători de la echipa mare: Bica, Neagu, Olteanu, Coman, Cernea, Daia, Gâldău, Lungeanu, Mihăilă, Popa, Lețu, Enescu, Mândru, Dragnea.

În acest moment, echipa de pe malul drept al Ialomiței este pe primul loc în play-out, cu 28 de puncte în cont. Este urmată de Conpet Ploiești, care a strâns 25 puncte, dar are un meci mai puțin disputat. Cele două formații fruntașe se vor întâlni vineri, 23 mai, la Șotânga, într-un veritabil derby al acestei zone (partea a doua a clasamentului).

Este de urmărit cum fundașii târgovișteni Coman și Olteanu îi vor marca pe Dalu și Muscalu sau în celălalt careu, cum Badea și Stanca, pe Popa și Lețu. Dueluri aprige vor fi și în zona neutră (la mijlocul terenului), unde se vor confrunta Lungeanu și Gâldău cu Munteanu și Constantin. Va fi interesant ce strategie vor alege antrenorii Puiu Becheanu (FCM) și Florin Pârvu (Conpet), dar și cum jucătorii ascultă sfaturile și rigorile tactice.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*