Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 14, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Un nou scandal în Liga a 4-a! Jucător bătut în vestiare

FOTBAL: Un nou scandal în Liga a 4-a! Jucător bătut în vestiare 

bataie fotbal

Fotbalul mic dâmboviţean a avut parte astăzi de o nouă situaţie stânjenitoare. Meciul dintre CS Petreşti şi Luceafărul Dragomireşti, din cadrul etapei a 27-a Ligii a 4-a, s-a încheiat sub semnul scandalului. La finalul disputei dintre cele două echipe, unul dintre componenţii lui CS Petreşti (George Georgescu) a tăbărât, pe neaşteptate, pe milocaşul Luceafărului, Ion Palaş, şi l-a lovit cu pumnul în faţă. Conflictul pornit de fotbalistul gazdelor a avut loc în zona vestiarelor şi a fost oprit cu greu de delegatul formaţiei din Petreşti şi de primarul din Corbii Mari.

„Este inimaginabil şi inadmisibil ce am putut să văd astăzi la Petreşti. Nu se poate ca jucătorul nostru să fie lovit în faţă atât de grosolan de către un adversar care nu are nicio treabă cu fotbalul, ci cu boxul sau luptele. În acel scandal, norocul nostru s-a numit primarul din Corbii Mari şi delegatul echipei gazdă, care l-a oprit pe jucătorul bătăuş. Acest fotbalist luptător care l-a aşteptat pe Ion Palaş în zona vestiarelor ar trebui exclus din viaţa sportivă. La câtă dezordine am văzut la Petreşti nu se poate juca fotbal acolo”, ne-a declarat preşedintele Luceafărului, Stelian Sorică.

„Călăul” lui Palaş, George Georgescu, nu a terminat meciul în teren deoarece pe parcursul acestuia a văzut cartonaşul roşu din partea arbitrului I. Oncescu, după o intrare dură asupra fotbalistului pe care l-a bătut la finalul întâlnirii. Disputa dintre Petreşti şi Dragomireşti s-a încheiat cu victoria gazdelor (3-0), dar şi cu două eliminări de partea acestora.

Tot în această etapă, majoritatea favoritelor au ieşit învingătoare. Singura surpriză s-a produs la Pucioasa, acolo unde echipa din localitate, PAS, a depăşit la limită Bradul Moroieni.

Etapa 27 – rezultate complete

Avicola Tărtăşeşti – Voinţa Pierşinari 3-1
CS Petreşti – Luceafărul Dragomireşti 3-0
FC Aninoasa – Voinţa Crevedia 3-2
PAS Pucioasa – Bradul Moroieni 1-0
Recolta Gura Şuţii – Săgeata Cătunu 3-2
Flacăra Moreni – Libertatea Urziceanca 4-2
Atletic Fieni – Progresul Mătăsaru 6-1
Comerţul Brezoaele – Unirea Cobia 3-2
Avântul Produleşti – Petrolul Târgovişte 0-3

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*