Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Un parcurs incredibil în lupta pentru întâietate

FOTBAL: Un parcurs incredibil în lupta pentru întâietate 

Foto: 2.bp.blogspot.com

În C6, Fortuna Poiana Câmpina a avut un parcurs incredibil în faza play-off, unde a câștigat nouă meciuri și după toate probabilitățile îl va câștiga și pe cel de al zecelea, acasă, cu Atletic Bradu. Lupta pentru întâietate, cu Chindia Târgoviște, a fost agonizantă. Tensiunea a fost maximă. A crescut de la o etapă la alta la cote alarmante. Intensitatea a fost și ea incredibilă în acest duel extraordinar. Câștigând cu 2-1 (la Târgoviște) și 2-0 (la Câmpina) partidele cu concurenta sa, Chindia Târgoviște, Fortuna Poiana a recuperat cele șase puncte pe care le avea avans echipa din Vechea Cetate de Scaun.

Au fost două meciuri fantastice în care au avut câștig de cauză elevii lui Florin Stăncioiu, mai atenți, cu mai multă determinare și motivație. Au ieșit la rampă, Vali Munteanu și Remus Chipriliu, autorii a câte două goluri esențiale. Apoi, portarul Zegheru, mijlocașii Barbu și Minciună au completat spectacolul. Damian, Cristescu, Năstase au avut și ei o contribuție esențială în aceste două partide determinante.

Acum, liga a 2-a este destinația echipei finanțate de Călin Radu. Visul este împlinit. Asta după ce, în sezonul trecut, „Norocoșii” au ratat promovarea chiar pe teren propriu (stadionul Astra, din Ploiești), când nu au putut să învingă pe Unirea Târlungeni (0-0). În minutul 94 al acelei confruntări, Alexandru Buhuși a ratat un penalty, care nu prea a fost.

„Lăncierii” târgovișteni au plătit tribut superficialității cu care au tratat dubla cu Fortuna Poiana. Unora li s-a permis să-și plimbe comoditatea pe teren. Aceștia s-au crezut vedete înainte să dobândească acest statut și au crezut şi că fotbalul a început cu ei.

Sub umbra Turnului Chindiei va fi o lungă vară fierbinte. Sunt speranțe pentru viitor. Vor fi și mișcări de trupe în toate departamentele. E posibil să-i vedem pe roș-albaștrii în liga a 2-a. Numai să vrea și asociații.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*