Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban s-a reunit vineri, Chindia și FCM astăzi

FOTBAL: Urban s-a reunit vineri, Chindia și FCM astăzi 

urban titu 1

Două echipe dâmbovițene din liga a 3-a, Chindia Târgoviște și FCM Târgoviște, vor începe astăzi pregătirile în vederea abordării noului sezon. Se va face prezența, o mică ședință și se va trece la treabă. Se vor face primii pași în sezonul de vară. Urban Titu a fost mai harnică și a început pregătirea de vară, vineri, 11 iulie.

Două dintre echipele dâmbovițene de liga a 3-a și-au schimbat antrenorii principali. La Chindia, pe banca tehnică nu mai este Silviu Dumitrescu. George Păsărică nu mai face nici el parte din stafful tehnic al echipei de lângă Turnul Chindiei. Antrenor principal a fost uns Nicu Croitoru, care va fi ajutat de Sică Bârdeș și Cosmin Lunescu. Antrenorul secund Vasile Sică Bârdeș a rămas pe poziții, iar Cosmin Lunescu se va ocupa de portari, dar a rămas și la copiii de la Kinder Târgoviște. Lotul Chindiei s-a golit. Au plecat 14 jucători.

La Urban, în locul lui Nicu Croitoru a fost adus Adrian Rică Neaga (ultima data la Atletic Bradu). Fostul jucător al Stelei a cochetat cu Chindia Târgoviște, dar odata cu debarcarea președintelui, Mugur Porumbacu, venirea lui pe banca tehnică a picat. Rică Neaga va fi ajutat de secundul Remus Bărbărie cu care a fost coleg la juniorii lui FC Argeș la acea grupă de excepție, antrenată de Mihai Ianovschi.

FC Municipal este singura echipă din județul Dâmbovița care și-a păstrat antrenorul cu care a terminat sezonul trecut. Profesorul Puiu Becheanu va fi la cârma echipei de la Șotânga fără să fie ajuat de vreun antrenor secund, preparator fizic sau antrenor cu portarii.

Miercuri, 16 iulie, Urban Titu și FCM Târgoviște vor juca, în deplasare, în Cupa României. Urban Titu va evolua pe malurile Cricovului Dulce cu Flacăra Moreni, iar FCM-ul cu campioana județului Argeș, Valea Ursului.

În programul divizionarelor C dâmbovițene figurează mai multe meciuri amicale. Interesante sunt confruntările Urbanului cu divizionarele B, CSM Râmnicul Vâlcea, FC Olt şi FC Mioveni.

Niciuna dintre echipe dâmbovițene de liga a 3-a nu are ca obiectiv promovarea. Niciuna nu are gustul marelui fotbal.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*