Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a achiziţionat 11 jucători pentru retur

FOTBAL: Urban Titu a achiziţionat 11 jucători pentru retur 

urban titu

Urban Titu a traversat, în iarnă, o perioadă de restructurări masive la nivelul lotului de jucători. Pentru a nu se simţi lipsa pierderilor, gruparea de pe „Orăşenesc” a achiziţionat nu mai puţin de 11 fotbalişti.

Printre jucătorii care vor îmbrăca tricoul Urbanului pentru partea secundă a stagiunii se numără: Alexandru Drăguşin (venit de la SVW Ilhelmshaven – GER – lig. 4) – portar, Mihai Matei (Libertatea Urziceanca), Alberto Zamfir (Comprest Gim Bucureşti), Florin Albu (FC Aninoasa) – fundaşi, Vasile Ghioacă (Ştiinţa Odobeşti), Ciprian Dicu (SCM Piteşti), Aurel Voicu (Urban 2), Răzvan Nicolae (Comprest Gim Bucureşti), Petre Gârniţă (Petrolul Poeni), Florin Năstase (Astra 2) – mijlocaşi şi Vasile Breazu (Urban 2) – atacant.

De asemenea, la echipă a revenit şi Bogdan Constantinescu, vârf de atac căruia i-a picat transferul la Sporting Roşiori. Cu toţii vizează un parcurs cât mai bun cu Urban în returul campionatului.

Urbanul a încheiat colaborarea cu Ionică

Începând de astăzi, Marinică Ionică nu mai face parte din lotul lui Urban Titu. Atacantul a ajuns la un acord cu conducătorii clubului în ceea ce priveşte încheierea înţelegerii contractuale. Urban îi mulţumeşte pentru activitatea depusă pe „Orăşenesc” şi îi urează mult succes în carieră.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*