Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, noiembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a capotat în amicalul cu FCM Alexandria

FOTBAL: Urban Titu a capotat în amicalul cu FCM Alexandria 

urban titu

Urban Titu a suferit, astăzi, prima înfrângere în meciurile de verificare ale verii. Divizionara C dâmboviţeană nu a mai găsit reţeta succesului şi a fost învinsă, în deplasare, de FCM Alexandria cu scorul de 3-2. În fieful divizionarei D teleormănene, cele două goluri ale Urbanului au fost marcate de Constantinescu şi Sima.

Ca şi în primele trei jocuri amicale, în disputa cu FCM Alexandria, echipă antrenată de dâmboviţeanul Romică Ciobanu, Titu a trimis în teren, pe durata jocului, mai mulţi jucători care se află în probe. Pentru duelul cu FCM, Urbanul a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Mişa – Dicu, Oprea, Covercă, Lupu – Ghenu, Ivaşcu – Rădescu, Neguţ, Mirescu – Constantinescu, iar în actul secund au mai intrat T. Calofir, Vlad, Şerban, Moruz şi Sima. Din cauza unei accidentări, noua achiziţie, Ionică, nu a putut fi folosit nici în partida de la Alexandria.

Următorul amical pentru Urban va fi vineri, pe teren propriu, împotriva lui Juventus Bucureşti. Potrivit oficialilor de pe „Orăşenesc”, lotul Urbanului pentru noul sezon va cuprinde 21 de jucători.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*