Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a finalizat pe loc retrogradabil turul campionatului

FOTBAL: Urban Titu a finalizat pe loc retrogradabil turul campionatului 

urban-titu

Urban Titu a terminat în zodia remizei ultimul joc din turul campionatului. Pe teren propriu, gruparea de pe “Orășenesc” a încheiat la egalitate (1-1) duelul cu ACSO Filiași. Pe parcursul unui joc în care oltenii au deschis scorul, prin Duriță (6), Titu a restabilit egalitatea prin I. Enache, cu 18 minute înainte de pauză.

La ultima reprezentație din acest an, antrenorul Gheorghe Becheanu a trimis în teren un “11” alcătuit din Drăgușin – Sima, Vlad, Lupu, Iancu – I. Enache, Ștefan, Bărcănescu, R. Enache – Manole, Truță, iar în actul secund au mai intrat Stere și Ionică.

La capătul remizei cu oltenii, Titu a rămas “lanterna roșie” a seriei C3 cu doar 11 puncte strânse în 14 meciuri. Potrivit antrenorului secund Marinică Ionică, Urban va fi completată cu mai mulți jucători în pauza de iarnă.

“Ne dorim să întărim echipa cu mai mulți jucători valoroși în pauza dintre tur și retur. Important va fi ca autoritățile locale să înțeleagă doleanțele noastre și astfel vom putea deveni o cu totul altă echipă. Dacă Primăria Titu nu va fi alături de noi, va fi greu de Urban în retur”.

Jucătorii de la Titu vor mai continua antrenamentele încă două săptămâni, iar apoi vor intra în vacanță.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*