Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, februarie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a încheiat nedecis meciul cu Voluntari II

FOTBAL: Urban Titu a încheiat nedecis meciul cu Voluntari II 

urban-titu

Urban Titu a obținut un punct mare în a treia etapă a campionatului. Formația lui Gheorghe Becheanu a terminat nedecis duelul cu FC Voluntari II (2-2), susținut în deplasare. Chiar dacă gazdele au condus în două rânduri, în urma reușitelor semnate de Ene (40) și Voicu (80), Titu a avut tărie de caracter și a restabilit de fiecare dată echilibrul pe tabelă.

Pentru început, Truță a egalat la unu în minutul 58, după care în ultimele secvențe ale întâlnirii, Ștefan a înscris golul prin care Urban și-a asigurat un punct în fieful ilfovenilor. Mai mult de atât, arbitrul central a refuzat un penalti dâmbovițenilor în primul mitan, când Truță a fost “secerat” în careu de un adversar.

Împotriva celei de-a doua echipe din Voluntari, Titu a început jocul într-o formulă de echipă alcătuită din Drăgușin – Sima, Negulescu, Vlad, Lupu – Andro, I. Enache, Bărcănescu, Ștefan – Manole, Truță, iar în repriza a doua au mai intrat R. Enache, Ionică și G. Ion.

După remiza de la Voluntari, Titu a urcat pe locul 10 în seria C3. Runda viitoare, pe teren propriu, Urban va da piept cu liderul ACS Șirineasa, echipă ce a strâns trei victorii, după tot atâtea meciuri jucate. Tot în etapa a 3-a a întrecerii, Flacăra Moreni a învins pe Concordia Chiajna II cu 5-0, în urma golurilor marcate de Iliescu (3), L. Plăcintă și Rogojină.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*