Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a rămas fără antrenor principal! Sabin Ciurea a devenit secund la SCM Piteşti

FOTBAL: Urban Titu a rămas fără antrenor principal! Sabin Ciurea a devenit secund la SCM Piteşti 

Sabin Ciurea (în geacă maro) va fi secundul lui Adrian Neaga la SCM Piteşti

Urban Titu a rămas fără antrenor principal cu zece zile înainte de debutul în noul campionat. Sabin Ciurea a decis să se despartă de gruparea dâmboviţeană pentru a deveni secundul lui Adrian Neaga, la SCM Piteşti. Tehnicianul piteştean a pregătit-o pe Urban în returul campionatului trecut, iar în prima parte a sezonului a fost antrenor cu portarii la gruparea de pe „Orăşenesc”. După plecarea lui Ciurea, de antrenamentele echipei se ocupă secundul Vasile „Grecu” Constantin.

Titu negociază cu Puiu Becheanu şi Constantin Diaconu

Oficialii clubului din sudul judeţului sunt încrezători că vor gasi în cel mai scurt timp înlocuitor antrenorului argeşean. După ce a picat varianta cu Eugen Trică, aceştia s-au orientat spre doi foşti tehnicieni ai lui FCM Târgovişte, Haralambie Becheanu şi Constantin Diaconu.

„În curând vom numi un nou antrenor principal. Suntem în discuţii, atât cu Puiu Becheanu, cât şi cu Constantin Diaconu. Cu siguranţă vom ajunge la un acord cu unul dintre ei, după ce a picat varianta Eugen Trică. Fostul fotbalist oltean ar fi acceptat să vină la noi numai dacă am fi avut ca obiectiv promovarea. Cum nu avem în plan acest lucru, ne-a refuzat. Plecarea lui Ciurea ne-a încurcat puţin planurile, dar nu ne puteam opune dorinţei sale, după câte a făcut acest om pentru echipa noastră”, ne-a declarat preşedintele Urbanului, Gheorghe Ioniţă.

Mâine, după amiază (ora 17:00), la baza sportivă de la Hagioaica, Titu va întâlni pe Juventus Bucureşti, în ultimul test de verificare din perioada de pregătire.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*