Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a retrogradat din Liga a 3-a

FOTBAL: Urban Titu a retrogradat din Liga a 3-a 

foto titu

Urban Titu va încheia în genunchi sezonul actual al Ligii a 3-a. Gruparea din sudul județului Dâmboviţa, antrenată de Silviu Dumitrescu, își va lua adio de la eșalonul al treilea după încheierea campionatului. Cu o etapă înainte de finalul stagiunii, formația de pe “Orășenesc” se află pe loc retrogradabil și nu mai păstrează nicio șansă de a evita picajul în Liga a 4-a.

După 29 de etape consumate, Titu se află pe locul 14, în C3, cu doar 23 de puncte acumulate. Tot din această serie, alături de Urban, va mai retrograde și ACS Șirineasa, ocupanta locului 13. În ultima rundă a campionatului, vineri, de la ora 18:00, Titu va evolua, în deplasare, în compania oltenilor de la ACSO Filiași.

În condițiile existente, în sezonul 2017-2018, județul Dâmbovița va mai avea două reprezentante în eșalonul terț: FC Aninoasa și Flacăra Moreni. Cum Urban a activat numeroase sezoane la nivelul Ligii a 3-a, oficialii clubului din sudul județului și-au propus să facă toate demersurile pentru a menține echipa la nivelul Ligii a 3-a și stagiunea viitoare.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*