Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a stins „lanterna roşie” în prima repriză

FOTBAL: Urban Titu a stins „lanterna roşie” în prima repriză 

urban titu - astra 2 giurgiu

Urban Titu a ajuns în, ieri după-amiază, la cea de-a zecea victorie din campionat. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului divizionara C dâmboviţeană şi-a respectat blazonul şi a învins „lanterna roşie” a seriei, Astra 2 Giurgiu (1-0), la ea acasă. Pe un stadion de Liga I, Ivaşcu et comp. au obţinut o victorie importantă care îi va duce în mare parte să încheie stagiunea în primele şase locuri.

Cu un nou cuplu de antrenori pe banca tehnică, Sabin Ciurea – Vasile „Grecu” Constantin, Urbanul şi-a asigurat, la Ploieşti, cele trei puncte în prima repriză. După ce ivorianul Sebai a arătat de ce face rar cunoştinţă cu prima echipă a Astrei, Titu a pus stăpânire pe minge şi a înclinat, spre finalul reprizei, terenul spre poarta adversă. Pentru început, Neguţ a avertizat gazdele că golul pluteşte în aer, după care a obţinut o lovitură de pedeapsă, transformată impecabil de Ivaşcu (34).
Până la intrarea la vestiare, Urbanul a irosit în alte două rânduri majorarea scorului, când şutul lui Dicu a fost respins de lângă bară de Preda, iar lovitura de cap al lui Ştefănescu s-a scurs puţin peste transversală. În actul secund, Titu a beneficiat de alte şanse de a-şi trece un succes mai categoric în faţa adversarului, dar niciodată încercările de gol ale lui Neguţ, Ivaşcu, Rădescu şi Roman nu au mai vrut să intre în poarta lui Preda.

Ca şi în prima repriză, Astra 2 a încercat în actul al doilea să lovească Titu prin atacantul Sebai, dar limitele jucătorului de culoare s-au evidenţiat încă o dată mai mult ca niciodată. La capătul succesului cu a doua echipă a Astrei, jucătorii Urbanului au răzbunat cu vârf şi îndesat eşecul suferit, pe teren propriu, cu Concordia 2 Chiajna, dar în acelaşi timp au sărbătorit 1 Mai printr-o victorie.

Astra 2 Giurgiu – Urban Titu 0-1 (0-1)

Marcator: Ivaşcu (34 – pen).

Astra 2: Preda – Răuţă, Isso, Nicorescu, Roman (57 Marin) – Chişi, V. Gheorghe, Răileanu (75 Popescu), Wolakiewitz – Jipa (57 Iancu), Sebai. Antrenor: Bucurel Dîrman

Urban: Mişa – Vlad, Ştefănescu, Caramalău, Mirescu – Dicu (80 Sima), Bălşanu – Corbu, Neguţ (90+2 Tuţă), Rădescu (74 Roman) – Ivaşcu. Antrenor: Sabin Ciurea

Stadion: „Astra”. Spectatori: 150.

Au arbitrat: Marius Diaconu (Piatra Neamţ) – Alexandru Bodolan, Silviu Goicea (ambii din Bucureşti). Observatori FRF: Goerge Ionescu (Bucureşti) şi Ştefan Donciu (Sfântu Gheorghe).

Cartonaşe galbene: Nicorescu (33), Sebai (74), Iancu (89), Răuţă (90)/ Neguţ (42).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*