Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu, amicale la foc automat!

FOTBAL: Urban Titu, amicale la foc automat! 

urban titu 1

Urban Titu are parte, în această săptămână, de o serie de meciuri amicale la foc automat. Pentru a fi testaţi toţi jucătorii ajunşi în probe, antrenorul Cristian Bădoiu a hotărât ca divizionara C să susţină trei jocuri de verificare, astfel încât să se poată decide asupra numelor pe care le va opri în lot, în ceea ce priveşte partea secundă a campionatului.

Urbanul va susţine primul amical (mâine, ora 15:00, la baza sportivă de la Hagioaica) împotriva Viitorului Găeşti, al doilea (joi, ora 16:00, la Pucioasa), în compania formaţiei din localitate PAS, iar sâmbătă (ora 11:00, la Hagioaica) va înfrunta pe Avicola Tărtăşeşti.

Pe de altă parte, duminică, fotbaliştii Urbanului vor pleca la Căciulata, pentru efectuarea cantonamentului centralizat (s-a renunţat la cel stabilit iniţial la Sinaia), ce va fi desfăşurat în perioada 8-14 februarie. Până în momentul de faţă, sub comanda lui Cristi Bădoiu au venit în probe zece jucători noi, care şi-au propus să dea totul la antrenamente şi în jocurile de verificare, pentru a prinde lotul Urbanului în această iarnă.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*