Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu ar putea rămâne fără președinte

FOTBAL: Urban Titu ar putea rămâne fără președinte 

Gheorghe Ioniţă - al doilea din dreapta

Gheorghe Ioniță este decis să renunțe la funcția de conducere de pe “Orășenesc”. Marile tensiuni din fruntea clubului din sudul județului Dâmboviţa au apărut în momentul când echipa a retrogradat în Liga a 4-a. Actualul președinte va decide săptămâna viitoare dacă va mai continua sau nu în conducerea administrativă a Urbanului, după ce va ști unde va evolua echipa în noul sezon.

“Momentan, eu sunt președintele clubului. E posibil să renunț în curând. Săptămâna viitoare o să iau o hotărâre în acest sens. Rămâne să vedem unde va juca Titu în noul sezon. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a menține Urbanul la nivelul Ligii a 3-a. Supărarea mea e reprezentată de faptul că și alții se bagă peste mine. Nu se poate așa ceva. Eu fac tot posibilul să mențin echipa în eșalonul al treilea, iar alții mai mult strică. Vom vedea dacă o să mai continuu în astfel de condiții”, ne-a declarat Gheorghe Ioniță.

Cel care dorește să ajungă în fruntea clubului din sudul județului este Florin Tuiu, actualul vicepreședinte al Urbanului. Acesta a mers în această săptămână la sediul Federației Române de Fotbal pentru a găsi o posibilitate de a menține Titu în continuare la nivelul Ligii a 3-a. Mai mult de atât, între Florin Tuiu și antrenorul Silviu Dumitrescu există o strânsă legătură de prietenie.

Pe de altă parte, jucătorii Urbanului nu și-au mai primit drepturile financiare de trei luni, iar unii dintre ei și-au propus să depună memorii. Urban a terminat ultimul sezon pe locul 14 în Seria C3, acumulând doar 23 de puncte.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*