Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, martie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu, cantonament la baza proprie de la Hagioaica

FOTBAL: Urban Titu, cantonament la baza proprie de la Hagioaica 

urban titu antrenament

Dacă în anii precedenți, Urban efectua cantonemente în stațiuni din județul Vâlcea, iată că în această vară echipa din Titu se va cantona la baza proprie de la Hagioaica, în perioada 7-16 august. Vor participa la această acțiune în jur de 20 de jucători, dar și antrenorii Rică Neaga și Remus Bărbărie. Vor fi și jucători care se află în probe.

Inițial acest cantonemnet era preconizat să înceapă astăzi, 4 august, însă, din cauza faptului că marți și miercuri (5-6 august) se va efectua vizita medicală la Policlinica Vitan din București, începutul cantonamentului a fost amânat pentru data de 7 august.

Urban va disputa în această săptămână trei meciuri amicale, cu FC Clinceni (5 august, la Pitești), FC Olt (6 august, la Titu), Atletic Bradu (9 august, la Titu). Până acum Urban a jucat cu CS Mioveni (scor 1-2) și CSM Râmnicul Vâlcea (1-6). În Cupa României, a pierdut, acasă, 0-1, cu Chindia Târgoviște.

Au fost legitimați, până în acest moment, jucătorii: Iordan (Speranța Cahul-Moldova), Pâslaru, Ștefănescu, Rădescu și Cârstea (toți de la Atletic Bradu). Vor mai fi incluși în lot cel puțin 2-3 jucători.

Alexandru Istrate

 

 

Adaugă un Comentariu

*