Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 10, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu continuă activitatea în Liga a 3-a

FOTBAL: Urban Titu continuă activitatea în Liga a 3-a 

urban titu

Jucătorii de la Urban Titu pot răsufla ușurați! Activitatea echipei va avea continuitate în actualul sezon, potrivit oficialilor de pe “Orășenesc”. După ședința la care au fost convocaţi conducătorii și antrenorii clubului, s-a luat hotărârea ca Urban să meargă mai departe la nivelul Ligii a 3-a. Indiferent de situație, formația din sudul județului va evolua până în ultima etapă a campionatului.

“La Urban se va continua activitatea. Astăzi am participat la o ședință găzduită de Primăria Titu în care s-a luat decizia de a se continua la nivelul eșalonului al treilea. Domnul viceprimar Teodor Rădoi ne-a dat asigurări că activitatea echipei va fi susținută în continuare. Ne-a spus că e important să terminăm campionatul, chiar dacă vor mai urma și alte înfrângeri. Ar fi păcat să ne retragem în plin campionat, iar apoi să jucăm în Liga a 6-a. Mergem până la final și vom vedea din vară unde vom juca sezonul viitor. Am fi de tot râsul să nu mai continuăm lupta”, ne-a declarat Vasile Constantin, directorul sportiv al clubului.

Sâmbătă, în runda a doua a returului, Titu va înfrunta pe Flacăra Moreni, într-un duel dâmbovițean infernal. În disputa cu “lupii” de Cricov, Titu va pleca cu a doua șansă la victorie.

“Ne așteaptă un meci foarte greu la Moreni. Mergem să facem un joc bun și la final să obținem cel puțin un punct. Flacăra este o echipă tare pe teren propriu”, ne-a precizat Vasile Constantin.

După 16 etape scurse din campionat, Titu este “lanterna” roșie a seriei C3, cu doar 11 puncte obținute.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*