Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » FOTBAL: Urban Titu-FCM Târgoviște, meci deschis oricărui rezultat

FOTBAL: Urban Titu-FCM Târgoviște, meci deschis oricărui rezultat 

Foto: fotbaljudetean.info

Mioritica ligă a treia a intrat în linie dreaptă. Mai sunt de disputat cinci runde. În această perioadă se va decide doar ce echipe vor promova în liga a doua. În acestă zonă, din C6, nu sunt palpitații. Nu retrogradează nimeni. Se joacă doar pentru palmares, pentru eventuale revanșe și polițe. În această categorie se încadrează și disputa dintre echipele dâmbovițene, Urban Titu (locul 3, cu 19 puncte) și FCM Târgoviște (locul 2, cu 25 de puncte), care va avea loc pe stadionul Orășenesc din Titu.

În sezonul regulat, ambele confruntări au fost câștigate de echipa lui Ghiorghi Zotic: 2-0 (la Titu) și 1-0 (la Șotânga). După disputarea acestui ultim meci au avut loc incidente la care au fost împlicați și jandarmii care au rezolvat conflictul. În play-out (meciul tur), la Șotânga, disputa s-a terminat la egalitate, 1-1 (Dragnea-Penescu).

Astăzi, de la ora 18:00, cele două combatante se vor confrunta din nou. Vor fi interesante duelurile dintre fundașii Municipalului, Olteanu și Coman, contra lui Cornel Calofir, dar și cel din careul celălalt, între apărătorii Urbanului Butoi și Lungu, cu Popa. Atacantul târgoviștean are nouă goluri marcate și este în formă bună. E de urmărit şi cum vor închide jocul târgoviștenii în fața lui Ivașcu și Ciocotoiu care vin des și eficient, ca forțe în plus în ofensivă.

Profesorul Puiu Becheanu îi va monta în fața fundașilor centrali pe Gâldău și Lungeanu, iar pe benzile laterale pe Daia și Enescu (posibil Mândru), care vor face cupluri cu Neagu, respectiv Cernea.În față, alături de Popa, e posibil să evolueze Lețu sau Mihăilă. Între buturi va încerca să ermetizeze poarta, Bica.

Antrenorul gazdelor, Nicu Critoru, se va baza pe calmul lui Stan, pe tehnica lui Petculescu, pe travaliul lui Penescu. În poartă se va afla tânărul și neexperimentatul Ghețu, care îl înlocuiește pe Dumitrescu (accidentat). După toate probabilitățile, pe postul de fundaș dreapta, va evolua Corbu. Zidăroiu şi A. Dan, care evoluau pe acest post, au părăsit echipa. Pe flancul stâng se va afla Mirescu.

Jocul e deschis oricărui rezultat. Miza o constituie orgoliile și dorința de revanșă. Niciuna dintre echipe nu pornește ca favorită. Se va juca fară menajamente sau rețineri. Nu sunt excluse excesele de adrenalină.

Derby-ul rundei se dispută în play-off, între FC Zagon (locul 4, cu 15 puncte) și Chindia Târgoviște (locul 1, cu 34 puncte). Echipa din Vechea Cetate de Scaun pornește favorită. Este obligată să câștige această confruntare. Are în meciurile directe 3-0, dar se aude că Fortuna și-a bagat coada. Așa că meciul se anunță foarte greu.

În altă ordine de idei, de ieri, la antrenamentele Lăncierilor a venit și Răzvan Dobre, care din luna decembrie s-a pregătit cu juniorii.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*