Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, noiembrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu, înfrângere la scor de neprezentare la Pitești

FOTBAL: Urban Titu, înfrângere la scor de neprezentare la Pitești 

urban titu

Urban Titu a încheiat cu înfrângere etapa a 24-a a Ligii a 3-a. Divizionara C din sudul județului s-a înclinat la scor de neprezentare (0-3) în fața liderului SCM Pitești, formație proaspăt promovată în Liga a 2-a. În disputa cu echipa lui Nicolae Dică, dâmbovițenii au rezistat aproape o oră, după care au fost întrecuți de gazde la toate capitolele. Într-un interval scurt de timp, Năstăsie a realizat “dubla” (58, 63), iar C. Stoica a stabilit scorul final al întâlnirii.

Eșecul înregistrat în această după-amiază a fost unul dintre cele mai dure suferite la Pitești de antrenorul Urbanului, Silviu Dumitrescu, oraș cu a cărui echipă a participat în apropiere de anii 2000 în Cupa UEFA. După înfrângerea cu SCM, Titu continuă să rămână pe locul 13 în serie, cu 17 puncte acumulate. Runda viitoare, pe teren propriu, Urbanul va da piept cu FC Aninoasa, într-un duel 100% dâmbovițean. Pe de altă parte, în această săptămână, FC Podari s-a retras din campionat și astfel în serie au mai rămas doar 14 echipe.

SCM Pitești – Urban Titu 3-0 (0-0)
Pitești: Udeanu – Anghelina, Cotigă, Mihăescu, Șandru, Oancea, Szecui, Piscanu, Panait, David, Năstăsie. Au mai jucat: C. Stoica, Șerban, Chiriac, Barbu. Antrenor: Nicolae Dică.
Titu: Popa – Ștefan, Vlad, Negulescu, Matei, Bărcănescu, Stăncilă, I. Enache, Manole, Ionică, Truță. Au mai jucat: Catrina, Ghenu, Mihăilă, Ghioacă. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*