Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iunie 5, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a terminat în genunchi meciul cu “satelitul” Mioveniului

FOTBAL: Urban Titu a terminat în genunchi meciul cu “satelitul” Mioveniului 

urban titu

Urban Titu a încheiat în genunchi meciul cu CS Mioveni II din etapa a 20-a a Ligii a 3-a. Pe teren propriu, formația antrenată de Silviu Dumitrescu a cedat cu 1-3 în disputa cu “satelitul” Mioveniului, aflat pe locul 8 în C3.

Gruparea dâmbovițeană, “lanterna” roșie a seriei, a fost întrecută la toate capitolele de argeșeni, care au punctat prin Snagoveanu (24 – autogol), Iamandi (60) și Mazilu (68). Golul de onoare al Urbanului a fost realizat de Truță, cu un sfert de oră înaintea ultimului fluier al întâlnirii.

Pentru disputa cu Miovenii II, Titu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Popa – Vlad, Negulescu, Snagoveanu, I. Enache, Bărcănescu, Matei, R. Enache, Mihăilă, Manole, Truță, iar în actul secund au mai intrat Ionică și Stăncilă.

Aflată pe ultimul loc în serie, cu doar 13 puncte, Titu va trebui să lupte din răsputeri în ultimele zece etape ale returului pentru a evita retrogradarea la finalul sezonului. În “intermediara” de mâine, Titu va da piept, în deplasare, cu Atletic Bradu, ocupanta locului 3.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*