Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a înregistrat un nou succes în amicale

FOTBAL: Urban Titu a înregistrat un nou succes în amicale 

urban - pas pucioasa 3

Urban Titu şi-a asigurat o nouă victorie în testele de verificare ale iernii. Trupa lui Cristian Bădoiu a bifat al doilea succes în perioada de pregătire, după ce a trecut de PAS Pucioasa, cu scorul de 3-0 (1-0).

În disputa cu reprezentanta Ligii a 4-a, componenţii Urbanului au demonstrat încă o dată că dau totul pe teren pentru a atinge o formă cât mai bună în partea secundă a campionatului. Pe stadionul „Dumitru Popescu-Tică”, din Dealul Patranei, Bădoiu a aruncat în luptă numeroşi jucători ajunşi în probe, pentru a le vedea încă o dată potenţialul. Dacă în prima repriză, acesta a mizat pe trei nou-veniţi, în actul secund a dorit să vadă la lucru alţi şapte.

 

urban - pas pucioasa 4Succesul Urbanului în partida cu Pucioasa a venit în urma reuşitelor semnate de R. Cârstea (în prima repriză), Anghel şi Fieraru, în mitanul al doilea. Pentru înfruntarea cu divizionara D, Titu a aruncat în luptă un „11” alcătuit din Gheţu – I. Constantin, Militaru, Dogaru, Mirescu – Corbu, Ivaşcu, Dicu, Rădescu – R. Cârstea, Constantinescu, iar pe parcurs au mai intrat M. Mihai – Stan, A. Neguţ, Fieraru, Maria, Tuţă, R. Dobre, Anghel, C. Neguţ şi Nedelcu.

Pentru Urban, sâmbătă (ora 11:00, la baza sportivă de la Hagioaica), urmează un nou amical, împotriva Avicolei Tărtăşeşti. De asemenea, la finalul ultimului joc de pregătire din această săptămână, conducerea tehnică de pe „Orăşenesc” va stabili lotul de jucători pe care Titu va miza în cantonamentul centralizat de la Căciulata.

Ionuţ Parghel

urban - pas pucioasa 1urban - pas pucioasa 2

Adaugă un Comentariu

*