Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 3, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu nu a mai găsit reţeta succesului, fiind învinsă de Sporting Roşiori

FOTBAL: Urban Titu nu a mai găsit reţeta succesului, fiind învinsă de Sporting Roşiori 

urban - rosiori

Runda a zecea a Ligii a 3-a s-a dovedit una nefastă pentru Urban Titu. Divizionara C dâmboviţeană nu a mai găsit reţeta succesului în penultima deplasare a turului de campionat şi a fost nevoită să se încline în faţa lui Sporting Roşiori, cu scorul de 4-0.

Pe un teren foarte greu, elevii lui Rică Neaga au încercat să opună o rezistenţă pe măsură adversarului, dar totul s-a întors împotriva fostului lider al seriei C3. Gazonul execrabil a îngreunat de fiecare dată momentele de construcţie ale dâmboviţenilor, iar jucătorii lui Sporting au profitat din plin de acest lucru. Exploatând la maximum acest împiediment al „vişiniilor”, jucătorii lui Cristi Negru s-au apropiat repede de poarta lui Iordan, după care au început să modifice scorul de trei ori până la pauză, prin Bocănete (15), M. Dicu (38) şi D. Gheorghe (44).

În actul secund, Urbanul a schimbat într-o măsură tactica de joc, dar tot adversarul s-a evidenţiat pe tabela de marcaj, chiar dacă Ivaşcu, în două rânduri, şi Petculescu au irosit câteva şanse de gol. Scorul final al partidei a fost stabilit de Bocănete (71), care şi-a trecut în cont „dubla”, după ce cu puţine momente mai înainte, D. Gheorghe a expediat mingea în transversală.

La capătul eşecului înregistrat la Roşiori, invincibilitatea Urbanului s-a oprit după o serie de opt meciuri. Înfrângerea suferită în deplasarea teleormăneană coboară echipa din Titu pe locul 4 în clasament, la egalitate de puncte (18), cu CS Afumaţi, ocupanta primului loc. După terminarea meciului de pe „Municipalul” din Roşiori, componenţii Urbanului au promis că vor răzbuna eşecul cu Sporting, în partida, de pe teren propriu, cu CS Ştefăneşti.

urban - rosiori 1

Declaraţii

Adrian Neaga – antrenor Urban: „Aşa se întâmplă când nu tratezi adversarul corect. Îmi cer scuze faţă de oamenii din Titu care au fost lângă noi la Roşiori. Este numai şi numai înfrângerea mea. Eu sunt de vină că nu am ştiut să-mi capacitez foarte bine jucătorii pentru acest joc. Sper, ca începând de la jocul de viitor, să fim aceeaşi echipă pe care am arătat-o până la deplasarea de la Roşiori. Elevii mei nu sunt vinovaţi pentru acest eşec. Chiar dacă am pierdut meciul cu Sporting rămân la părerea că Titu dispune de cea mai puternică echipă din serie. Vom merge mai departe şi am încredere în băieţi că vor trece peste acest eşec şi vor da din nou totul în meciurile următoare. Felicit Sporting pentru această victorie neaşteptată. Jucătorii din Roşiori au dat dovadă de un joc pe măsură şi au fost mai buni decât noi astăzi”.

Gabriel Vlădulescu – preşedinte Sporting: „Ştiam că Urbanul este o echipă bună, dar astăzi, echipa noastră s-a autodepăşit. Văzusem Titu în trei meciuri şi ştiam ce joacă. Ne-am dorit mult această victorie. Am rămas surprins de jocul Urbanului, care nu ne-a creat nici un fel de probleme. Noi am fost mai buni în acest joc şi am obţinut o victorie pe merit”.

Sporting Roşiori – Urban Titu 4-0 (3-0)

Marcatori: Bocănete (15, 71), M. Dicu (38), D. Gheorghe (44).

Sporting: Preda – Lătea, Moşteanu, Floricel (c), M. Dicu – Vîlcică (86 Sitaru), Rada (60 Ciubuc) – Stoichiţoiu (60 Urîtu), Bîră (65 Boerică), D. Gheorghe – Băcănete. Antrenor: Cristian Negru

Urban: Iordan – Corbu, Ştefănescu, Butoi (21 Militaru – 46 Mirescu), Pâslaru – Ivaşcu, Mărgăritescu – Rădescu, Cârstea (46 Neguţ), Petculescu – O. Stan (62 Nedelcu). Antrenor: Adrian Neaga

Stadion „Municipal (Roşiorii de Vede). Spectatori: 350.

Au arbitrat: Laurenţiu Ciuchiţă (Buftea) – Florin Iacob, Erchian Ionus (ambii din Constanţa). Observatori FRF: Iulian Ivan (Giurgiu) şi Costică Donose (Craiova).

Cartonaşe galbene: D. Gheorghe (75), Vîlcică (84).

Adaugă un Comentariu

*