Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu, o mică gură de oxigen după egalul cu Voluntari II

FOTBAL: Urban Titu, o mică gură de oxigen după egalul cu Voluntari II 

urban titu

Urban Titu a obținut un punct prețios în etapa a 18-a a Ligii a 3-a. Pe teren propriu, gruparea din sudul județului Dâmboviţa a încheiat nedecis meciul cu FC Voluntari II, 1-1. Punctul obținut cu ilfovenii a reprezentat pentru formația de pe “Orășenesc” o mică gură de oxigen, după ce în primele două etape ale returului a pierdut de fiecare dată, atât cu Flacăra Moreni, cât și Sporting Roșiori.

Dâmbovițenii au restabilit echilibru cu “satelitul” Voluntariului pe final de joc, în minutul 90, prin Eugen Matei. În schimb, ilfovenii au deschis scorul prin Stănescu, în ultimele zece minute ale primului act.

Pentru disputa cu Voluntari II, antrenorul Urbanului, Gheorghe Becheanu, a apelat la un “11” alcătuit din Popa – Iancu, Vlad, Negulescu, Ș. Ion – Matei, Bărcănescu, Enache, Ionică – Truță, Manole, iar în repriza a doua au mai intrat Mihăilă și Rosza.

În continuare, după 18 etape consumate, Titu ocupă ultimul loc din seria C3, cu doar 12 puncte acumulate. Etapa viitoare, Urban va evolua în deplasare, în compania vâlcenilor de la Șirineasa.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*