Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a parafat primele transferuri. Vezi ce jucători a adus Rică Neaga!

FOTBAL: Urban Titu a parafat primele transferuri. Vezi ce jucători a adus Rică Neaga! 

urban titu

Începând de astăzi, lotul de jucători al grupării din sudul judeţului a devenit mai puternic, după ce a fost completat cu numai puţin de cinci fotbalişti. Astfel, la capătul a numeroase runde de negocieri, conducătorii Urbanului au reuşit să-i convingă pe Cristian Ştefănescu (fundaş), Silviu Pâslaru (fundaş), Ionuţ Rădescu (mijlocaş), Marian Cârstea (mijlocaş) – toţi de la Atletic Bradu şi pe Ciprian Dicu (mijlocaş) – fost component al divizionarei C dâmboviţene, să rămână sub comanda lui Adrian Neaga.

În urma discuţiilor avute cu oficialii de pe „Orăşenesc”, majoritatea dintre jucători au semnat înţelegeri contractuale ce se întind pe o perioadă de doi ani, iar Pâslaru, doar pe şase luni. Cum înfruntarea cu „lupii” morenari are loc miercuri, contractele celor cinci fotbalişti vor fi înregistrate la FRF în decursul zilei de mâine.

„Suntem foarte bucuroşi că am putut să achiziţionăm, într-un timp foarte scurt, acest cvintet de jucători. Am încredere în noile achiziţii că ne vor fi de mare ajutor în meciurile din campionat şi cupă. Tuturor le doresc să aibă parte de cât mai multe realizări la Titu”, s-a exprimat preşedintele Clubului, Gheorghe Ioniţă.

Cu Urban Titu se mai antrenează în momentul de faţă atacantul Robert Dalu (Conpet Ploieşti) şi mijlocaşul Andrei David (SCM Piteşti). Aceştia pot deveni componenţii Urbanului, numai dacă vor accepta condiţiile materiale şi financiare oferite de gruparea dâmboviţeană.

Adaugă un Comentariu

*