Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 20, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu a căzut pe penultima poziţie în campionat

FOTBAL: Urban Titu a căzut pe penultima poziţie în campionat 

urban-titu

Cădere totală pentru Urban Titu în actualul sezon al Ligii a 3-a! Gruparea din sudul județului Dâmboviţa a ajuns pe loc retrogradabil în C3, după doar 12 etape scurse din actualul campionat. Echipa antrenată de Gheorghe Becheanu și Marinică Ionică a căzut pe penultima poziție în serie după ce a suferit al patrulea eșec consecutiv în campionat. De această dată, Titu a fost învinsă de Steaua II București, cu scorul de 1-2.

Chiar dacă evoluția Urbanului a fost una acceptabilă, iar dâmbovițenii au trimis de două ori mingea în barele porții adverse, gruparea din Capitală a fost cea care a acumulat toate punctele puse în joc, la capătul reușitelor semnate de Vâlceanu (2) și Onțel (75). Singurul gol al Urbanului a fost marcat de Ionică, cu 25 de minute înainte de ultimul fluier al arbitrului.

Pentru înfruntarea cu Steaua II, din deplasare, Titu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Popa – Sima, Negulescu, Vlad, Lupu – I. Enache, Bărcănescu, G. Ion, R. Enache – Manole, Truță, iar în actul secund au mai intrat Ionică și Stere.

Gruparea dâmbovițeană trebuie să gestioneze foarte bine ultima parte a turului de campionat pentru a scăpa de zona “minată” a clasamentului, iar în următoarele trei etape, cu FCM Alexandria, CS Podari și CSO Filiași, este obligată să strângă cât mai multe puncte, pentru ca jucătorii să aibă parte de o iarnă ceva mai liniștită.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*