Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu, răpusă în actul secund

FOTBAL: Urban Titu, răpusă în actul secund 

urban titu 1

Urban Titu a încheiat printr-o înfrângere la limită meciul cu FC Voluntari 2 (1-2), susţinut în această după-amiază. Împotriva unei echipe care a folosit în primul „11” numeroşi jucători care au evoluat în prima ligă, reduta condusă de Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin a căzut în ultima parte a jocului, când experienţa adversarului şi-a spus din plin cuvântul.

La fel ca în majoritatea partidelor din acest sezon, jucătorii Urbanului au început cu aceeaşi atitudine pozitivă, dar tinereţea i-a trădat mai mult ca niciodată. După un joc echilibrat timp de 40 de minute, „satelitul” Voluntariului a „taxat” defensiva gazdelor şi a reuşit să deschidă scorul prin Bălan, când toată lumea aştepta intrarea la cabine. Mai mult de atât, la ultima fază a primului act, Titu îl pierde pe Rădescu, la capătul unei accidentări dure, suferite la glezna dreaptă.

urban titu 2Începutul reprizei a doua aduce în prim-plan o echipă a Urbanului mult mai arţăgoasă în teren şi mai activă în plan ofensiv. Într-un decurs de numai cinci minute, Titu are şansa restabilirii echilibrului pe tabelă, dar Ionică (50) şi Neguţ (55) irosesc două ocazii imense, care vor costa echipa la final. În schimb, imediat, după intrarea în ultima jumătate de oră de joc, Neguţ nu mai ratează ţinta şi restabileşte egalitatea, după ce finalizează perfect assist-ul lui Tibi Calofir, trimis în gura porţii.

Entuziasmul exagerat al dâmboviţenilor după reuşita egalizatoare oferă adversarului şansa de a înclina terenul şi, totodată, de a înscrie golul victorios, prin Cârstocea, cu un sfert de oră înainte de ultimul fluier al arbitrului. Tot pe final de joc, Titu rămâne în inferioritate numerică, după ce Neguţ vede cartonaş roşu, la capătul unei intrări mai tari la Tudorică.

Pentru Urban, eşecul cu a doua echipă a Voluntariului a reprezentat primul meci din actuala stagiune când rămâne fără niciun punct câştigat pe teren propriu.

urban titu 3

Urban Titu – FC Voluntari 2, 1-2 (0-1)

Marcatori: Neguţ (61)/ Bălan (42), Cârstocea (74).

Titu: Mişa – Sima, Oprea, Vlad, Mirescu – Ghenu, Clofir – Rădescu (45 I. Niculae), Neguţ, Moruz (77 Lupu) – Ionică. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin

Voluntari 2: Petrariu – Leaşă (75 Cristil), Moga, Crăciun, Halmaghe – Ghiţă (31 Tudorică) – Deac (46 Stan), Vâlceanu, Cârstocea, Călinţaru (75 Nica) – Bălan. Antrenor: Octavian Chihaia

Stadion „Orăşenesc”. Spectatori: 170.

Au arbitrat: Marian Barbu – Gabriel Boncz (ambii din Făgăraş), Andrei Cojocaru Pavel (Braşov). Observatori FRF: Sorin Uţică (Bucureşti) şi Viorel Leşeanu (Giurgiu).

Cartonaşe galbene: I. Niculae (90)/ Ghiţă (27).

Cartonaş roşu: Neguţ (82).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*