Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu, remiză „albă” după un meci de luptă cu Hărman

FOTBAL: Urban Titu, remiză „albă” după un meci de luptă cu Hărman 

urban titu 4

Prima deplasare din returul campionatului a fost una destul de bună pentru Urban Titu. Divizionara C dâmboviţeană a obţinut la munte primul punct din acest an, după ce a înregistrat o remiză „albă” (0-0), în disputa cu AFC Hărman.

La capătul unui meci de luptă, ambele echipe au avut şansa să înscrie şi să tranşeze ostilităţile. Chiar dacă gazdele au avut mai multe oportunităţi de a marca, Titu a oferit o replică pe măsură adversarului în primele 20 de minute ale întâlnirii, dar şi în ultima parte a partidei.

Dicu a irosit în debutul jocului modificarea tabelei, după ce şutul său a fost blocat cu greutate de G. Neagu. Câteva minute mai târziu, Calofir l-a copiat şi a trimis pe lângă poartă, din marginea careului. În urma celor două ratări, braşovenii au înclinat treptat terenul, iar Boţia şi-a bătut joc cu nonşalanţă de ocaziile Hărmanului avute la buturile lui Drăguşin.

urban titu 3

Pe final de repriză, Titu a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului, când execuţia lui Calofir, din întoarcere, a fost reţinută de G. Neagu, de lângă bară. Lipsa golul s-a simţit din plin şi în actul secund. Chiar dacă gazdele au revenit mai proaspete pe gazon, componenţii Urbanului au făcut faţă cu brio.

În minutul 65, Drăguşin a fost eroul echipei din Titu, parând excelent lovitura de la 11 metri executată de Boţia. Portarul Urbanului a reuşit să respingă încă o dată o astfel de execuţie, după ce, acelaşi lucru l-a realizat şi etapa trecută, în disputa cu Muscelul Câmpulung.

În urma unui alt calup de ratări ale gazdelor, Titu s-a aflat pe final foarte aproape să dea lovitura de graţie Hărmanului. În apropiere de ultimul fluier al arbitrului, echipa lui Becheanu şi Constantin a ratat mai multe ocazii de gol. Cum nu s-au aflat în zi de graţie, Calofir, Constantinescu şi Matei s-au mulţumit cu şuturi în braţele lui G. Neagu sau pe lângă poarta acestuia.

Prin remiza cu AFC Hărman, jucătorii Urbanului au căpătat mai multă încredere în forţele proprii, fapt ce-i va face să înceapă cu un moral bun disputa cu Sporting Turnu Măgurele, de peste o săptămână.

urban titu 2

AFC Hărman – Urban Titu 0-0

Hărman: G. Neagu – Ilioaia (78 Păsare), Mândru, Ioniţă, Pavel (40 Ilaşi) – Cl. Ionescu, Stanciu, V. Ion (67 I. Neagu), Boţia – Haidu (70 Bleambu), Ş. Lupu. Antrenor: Florin Dârvăreanu.

Titu: Drăguşin – Sima (35 Năstase), Matei, Vlad, S. Lupu – Calofir, Albu (75 Ghioacă – 86 Tuţă) – Breazu (57 Gârniţă), Dicu, Moruz – Constantinescu. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Stadion „Hărman Arena”. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Sergiu Târşoreanu (Ariceştii Rahtivani – PH) – Claudiu Giorgiu (Cluj-Napoca) şi Vlăduţ Gaspar (Târgu Mureş).

Observatori FRF: Corneliu Fecioru (Bucureşti) şi Cătălin Popescu (Ploieşti).

Cartonaşe galbene: Boţia (32), Cl. Ionescu (44), V. Ion (48)/ Sima (24), Breazu (45+1), Gârniţă (64), Albu (66), Drăguşin (77).

Ionuţ Parghel

urban titu 1

Adaugă un Comentariu

*