Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu se întăreşte cu jucători valoroşi în pauza de vară

FOTBAL: Urban Titu se întăreşte cu jucători valoroşi în pauza de vară 

urban titu

Urban Titu vizează să efectueze mai multe transferuri în pauza competiţională. După ce echipa s-a despărţit de mai mulţi jucători în această vară şi reprezentanţii Primăriei Titu au oferit asigurări că situaţia financiară a clubului va fi îmbunătăţită, oficialii divizionarei C au început să-şi îndrepte privirile spre mai mulţi fotbalişti.

Conducătorii Urbanului ţintesc ca, în perioada imediat următoare, să achiziţioneze mai mulţi jucători, astfel încât lotul să arate cât mai bine pentru noul campionat. Printre fotbaliştii care sunt doriţi pe „Orăşenesc” se află: Cernea, Penescu (ambii Chindia Târgovişte), T. Calofir, Oprea, Coman (toţi FCM Târgovişte), Ionică, Nedelea (CS Afumaţi), M. Dumitrescu (ultima dată la FCM Târgovişte), dar şi câţiva juniori de la Chindia.

„Ne aflăm în discuţii cu mai mulţi jucători, dar o să vedem ce putem transfera. Ne dorim să avem un lot valoros şi echilibrat pentru noul campionat al Ligii a 3-a”, ne-a menţionat preşedintele Urbanului, Gheorghe Ioniţă.

Un aspect important este reprezentat şi de faptul că Andrei Ivaşcu va rămâne la echipă, după ce la un moment dat se hotărâse să meargă la muncă în Norvegia.

Componenţii Urbanului au reluat antrenamentele pentru noua stagiune la începutul săptămâni, după o perioadă de incertitudine, în care era pusă sub semnul întrebării prezenţa echipei în noua ediţie a Ligii a 3-a. Cu aproape şase săptămâni înainte de startul campionatului, Titu este una dintre cele 74 de divizionare C care s-au înscris în noul campionat.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*