Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 14, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu şi-a pierdut căpitanul! Ivaşcu a plecat la muncă în Norvegia

FOTBAL: Urban Titu şi-a pierdut căpitanul! Ivaşcu a plecat la muncă în Norvegia 

ivascu urban titu

Lotul lui Urban Titu a rămas de, luni – 31 august, fără unul dintre cei mai importanţi jucători. Andrei Ivaşcu a decis să se despartă de divizionara C dâmboviţeană pentru a merge la muncă în Norvegia. Plecarea fostului mijlocaş în ţara nordică va avea loc joi, iar fotbal va mai juca doar în timpul liber din plăcere. Singurul joc pe care Ivaşcu l-a bifat în noul sezon la Titu a fost cel cu Muscelul Campulung, din prima etapă a campionatului.

„Voi pleca de la Urban pentru că mi-am găsit un serviciu bun în Norvegia. Îmi pare rău că părăsesc echipa, după ce am evoluat o perioadă îndelungată aici. Doresc mult succes Urbanului în noul campionat”, ne-a declarat fostul căpitan al formaţiei din Titu.

Ivaşcu a petrecut şase sezoane pe „Orăşenesc”, iar o jumătate de an a evoluat la Juventus Bucureşti. Locul lui Ivaşcu în primul unsprezece al Urbanului va fi luat de Ionuţ Nicolae, jucător achiziţionat în această vară de la Metaloglobus Bucureşti.

Urban a început cu o înfrângere noul campionat

Urban Titu a început noul campionat al Ligii a 3-a printr-o înfrângere. În primul meci susţinut în seria C3, echipa lui Gheorghe Becheanu a fost învinsă, în deplasare, de Muscelul Câmpulung, cu scorul de 2-1, în ultimele secvenţe ale întâlnirii. Pe terenul argeşenilor Titu a primit al doilea gol, la ultima fază a jocului, când Haidău l-a învins fără emoţii pe Mişa. Singura reuşită a Urbanului la Câmpulung a fost semnată de Ghenu, în actul secund, după ce O. Stan a deschis scorul în prima repriză.

În disputa cu Muscelul, Becheanu a aruncat în luptă o formulă de echipă alcătuită din Mişa – Sima, Calofir, Vlad, Mirescu – Rădescu, Dicu, Ghenu, Lupu – Ivaşcu, Neguţ, iar în actul secund au mai intrat Constantinescu, Ionică, Moruz şi Nicolae.

Runda viitoare, Urbanul va întâlni, pe teren propriu, pe AFC Hărman, o formaţie braşoveană, nou-promovată în eşalonul al treilea.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*