Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 8, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu şi FC Aninoasa, ultimele reprezentaţii din tur

FOTBAL: Urban Titu şi FC Aninoasa, ultimele reprezentaţii din tur 

urban titu

Pentru divizionarele C dâmboviţene a sosit vremea încheierii meciurilor oficiale din acest an. Mâine, de la ora 14:00, Urban Titu şi FC Aninoasa dispută ultimele jocuri din prima parte a campionatului. În ultima etapă a turului, Titu va primi vizita liderului Inter Olt Slatina, iar gruparea de lângă Târgovişte va evolua în deplasare, în compania lui Sporting Roşiori.

Cum situaţia din clasament a celor două echipe dâmboviţene nu este prea bună, ambele formaţii îşi doresc să obţină rezultate cât mai bune. Înainte de susţinerea ultimelor meciuri din tur, Urbanului ocupă locul 13 în serie, cu doar 9 puncte acumulate, iar Aninoasa o poziţie mai sus, cu 11 punct contabilizate.

Chiar dacă meciul va fi unul infernal pe „Orăşenesc”, Titu speră ca împotriva oltenilor să atingă cea de-a patra victorie stagională, dar şi pe cea de-a treia de pe teren propriu. În schimb, după schimbarea de antrenor, Aninoasa este încrezătoare că poate bifa a al doilea succes consecutiv la Roşiori, cu Halamabie Becheanu la timonă, după cel cu Atletic Bradu, de săptămâna trecută.

Pe lângă meciurile în care sunt angrenate grupările dâmboviţene, în ultima rundă a seriei C3 se mai joacă umătoarele partide: Atletic Bradu – CS Podari (astăzi), CS Afumaţi – CS Ştefăneşti, Concordia 2 Chiajna – Muscelul Câmpulung, SCM Piteşti – AFC Hărman şi FC Voluntari 2 – Sporting Turnu Măgurele.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*