Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu şi-a revenit pe final de sezon

FOTBAL: Urban Titu şi-a revenit pe final de sezon 

Foto: fotbaljudetean.info

Trupa antrenată de Nicu Croitoru a învins în ultimul meci de pe teren propriu (stadionul Orășenesc), cu 3-1 (Ivașcu, Stan, Neguț-Voicu), pe FC Păpăuți. În acest fel, Urban și-a consolidat locul trei din play-out, acumulând 25p. Este, în clasament, după FCM Târgoviște (locul 1, cu 31p) și Conpet Ploiești (locul 2, cu 28p), dar înaintea echipelor FC Păpăuți (4, cu 20p) și Avântul Reghin (5, cu 18p).

Formația din Titu a scăpat de orice griji, după ce în sezonul regulat a avut o perioadă de 11 meciuri fără victorie și fără punct câștigat. Se aude că antrenorul Nicu Croitoru ar pleca la FC Aninoasa, dacă aceasta promovează în liga a 3-a. Este de urmărit dacă se va realiza acest ”transfer”.

În următoarea rundă, Urban va sta, dar nu va mai pierde locul trei. În ultima etapă a sezonului (6 iunie), va juca la Strejnic, cu Conpet Ploiești.

În partida cu FC Păpăuţi, antrenorul Nicu Croitoru i-a trimis în câmpul de luptă pe: Dumitrescu – T.Calofir, Butoi, Lungu, Mirescu – Penescu, Stan (90 Dobre), Ivașcu (79 Roman), Corbu (72 Ciocotoiu), Petculescu (77 Neguț) – C. Calofir. Au arbitrat: Cristian David (București), Ionuț Zaharioiu (Băbeni), Maria Sima (Râmnicu Vâlcea).

În alt meci din zona play-out, (locurile 7-12), Conpet Ploiești – Avântul Reghin 1-0 (Ruptureanu 77).

În etapa următoare, a 9-a sunt programate partidele Avântul Reghin – FCM Târgoviște și FC Păpăuți – Conpet Ploiești.

Istrate Alexandru

Adaugă un Comentariu

*