Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu, succes categoric la poale de Leaota

FOTBAL: Urban Titu, succes categoric la poale de Leaota 

urban titu

Urban Titu a bifat a doua victorie în meciurile amicale, programate în perioada de pregătire. După succesul la limită cu Libertatea Urziceanca (3-2), echipa lui Sabin Ciurea a dat recital la poale de Leaota, învingând pe Atletic Fieni, cu scorul de 6-1 (3-0). În partida cu fienezii, Titu a controlat de la un capăt la altul ostilităţile din teren, iar categoricul succes a fost obţinut în urma golurilor marcate de Neguţ (2), Ivaşcu (2), Mirescu şi A. Nicolae, ultimul un junior venit de la Ripensia Timişoara.

La fel ca în primul test de verificare, staff-ul tehnic al Urbanului a folosit mai mulţi jucători care se află în probe la divizionara C. Pentru disputa cu Atletic, Titu a mizat pe un „11” alcătuit din Tuţu – Dragu, Oprea, Vlad, Mirescu – Dicu, Ghenu, Ivaşcu, Rădescu – Neguţ, Constantinescu, iar la reluare au mai intrat M. Mihai – Şerban, Moruz, Lupu, Sima, Neagu, Tuţă, A. Nicolae şi Popa.

Conducătorii Urbanului încearcă, la începutul săptămânii viitoare, să oficializeze transferurile lui Moruz, Lupu şi Ghenu, de la Chindia, aşa cum au făcut în urmă cu puţine zile cu Oprea, T. Calofir (ambii FCM Târgovişte), Ionică (CS Afumaţi) şi A. Nicolae (Ripensia Timişoara). De asemenea, portarul Mişa este foarte aproape de o revenire în lotul formaţiei din sudul judeţului.

Sâmbătă, de la ora 10:00, Urbanul va întâlni, în deplasare, pe CS Tunari, într-un nou test de verificare.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*