Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 24, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Urban Titu, victorie, FC Aninoasa, înfrângere

FOTBAL: Urban Titu, victorie, FC Aninoasa, înfrângere 

urban titu

Urban Titu a încheiat cu brio etapa a doua a Ligii a 3-a. Gruparea din sudul judeţului Dâmboviţa şi-a trecut în cont prima victorie stagională în seria C3, după ce a trecut de AFC Hărman, cu scorul de 3-2. În faţa propriilor fani, dâmboviţenii şi-au asigurat toată zestrea de puncte pusă în joc, la capătul reuşitelor semnate de Neguţ, Moruz şi T. Calofir. Prin succesul cu nou-promovata braşoveană, Titu a început cu dreptul meciurile de pe „Orăşenesc” şi a făcut uitat eşecul cu Muscelul Câmpulung (1-2), suferit în debutul campionatului.

Pentru disputa cu Hărman, Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin au apelat la o formulă de echipă alcătuită din Mişa – Sima, Vlad, T. Calofir, Mirescu – Dicu, Ghenu – Rădescu (68 Lupu), Neguţ (70 Constantinescu), Moruz – Ionică.

Runda viitoare, Urban va întâlni în deplasare pe Sporting Turnu Măgurele.

Aninoasa a clacat la primul joc în C

Tot în a doua etapă a campionatului, FC Aninoasa a părăsit terenul învinsă în deplasarea de la FC Afumaţi. Formaţia pregătită de Remus Gâlmencea şi Haralambie Becheanu nu a putut emite prea multe pretenţii pe terenul ilfovenilor şi s-a recunoscut înfrântă încă din prima repriză, cu scorul de 1-0. Împotriva grupării de lângă Bucureşti, Aninoasa a evoluat în inferioritate numerică în actul secund, după eliminarea lui Florea, iar Săndulescu s-a aflat aproape de gol, dar la cea mai periculoasă fază de poartă mingea trimisă de el s-a oprit în bară.

Aninoasa a mizat la Afumaţi pe un „11” alcătuit din Bărboiu – V. Nicolae, Coman, Pahonţu, Cernea – Roşciugă, Rusu, Gămănescu, Neacşu – Leotescu, Săndulescu, iar în repriza a doua au mai intrat Florea, Petcu şi Moţoi. Pentru FC Aninoasa disputa cu ilfovenii a reprezentat primul meci jucat în campionat, după ce în prima etapă a stat, pentru că CS Vişina Nouă s-a retras.

Formaţia de lângă Târgovişte va întâlni etapa următoare, în deplasare, pe FC Podari.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*