Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Va scăpa Atletic Fieni de retrogradarea în Liga a 5-a?

FOTBAL: Va scăpa Atletic Fieni de retrogradarea în Liga a 5-a? 

atletic fieni

Marţi s-a disputat ultima etapă a Ligii a 4-a, iar ieri după-amiază şi miercuri s-au consumat ultimele şedinţe ale Comisiilor CD şi de Apel din cadrul AJF Dâmboviţa. Astfel, după ce s-au judecat şi ultimele speţe, s-au stabilit echipele care au retrogradat în Liga a 5-a. Dintre formaţiile care au spus pas eşalonului de elită al judeţului s-au numărat Săgeata Găeşti, Unirea Cobia, CS Petreşti şi Atletic Fieni. Ultima echipă ar putea să mai joace în Liga a 4-a şi sezonul viitor numai în cazul în care Flacăra Moreni va promova în Liga a 3-a.

Mai mult de atât, cum comisiile au dat verdicte nu tocmai corecte în anumite speţe pentru Atletic Fieni şi CS Petreşti, oficialii celor două cluburi vor înainta memorii la Comisia de Competiţii şi Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Ultima ediţie a Ligii a 4-a dâmboviţene a fost una dintre cele mai urâte din întreaga istorie a competiţiei. Aceasta a fost extrem de scandaloasă la nivelul gazonului, iar reprezentanţii comisiilor au oferite verdicte mai mult după ureche în urma speţelor judecate, „fentând” în repetate rândurile Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*