Știri, Muntenia-Sud, România|luni, noiembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Valentin Mihăilă, campion național la juniori U17 cu CS U Craiova

FOTBAL: Valentin Mihăilă, campion național la juniori U17 cu CS U Craiova 

mihaila in albstru

Speranțele fotbalului dâmbovițean au impresionat din plin în ultimul sezon. Dacă Silviu Oprescu a devenit campion cu echipa de juniori U19 de la Dinamo București, Valentin Mihăilă a făcut același lucru cu formația de juniori U17 a lui CS U Craiova. Echipa de puști a Craiovei și-a adjudecat titlul național, după ce a depășit-o în finală pe Dinamo, cu 3-2, iar primul gol al disputei a fost marcat de dâmbovițeanul născut în Finta.

La sfârșitul jocului cu Dinamo, Mihăilă a fost declarat jucătorul partidei, iar organizatorii l-au recompensat cu un trofeu. Pe de altă parte, în semifinale, dâmbovițeanul a fost eroul Craiovei. Speranța fotbalului dâmbovițean a reușit să marcheze două goluri în poarta celor de la UTA Arad, când Craiova s-a impus cu 2-1.

Evoluțiile excelente arătate de Mihăilă în ultima perioadă în tricoul alb-albastru l-au dus pe acesta să fie selecționat în naționala U17 a României. Mihăilă a ajuns la Centrul de juniori al Științei după ce a fost remarcat la Turneul “Ion Oblemenco” desfășurat la Corabia. Dâmbovițeanul a marcat în cadrul turneului 7 goluri, iar la final a devenit unul dintre golgeterii acestuia, alături de Jovan Markovic.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*