Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Victoria, singurul rezultat vizat de Chindia în jocul cu Tărlungeni

FOTBAL: Victoria, singurul rezultat vizat de Chindia în jocul cu Tărlungeni 

conferinta chindia

Chindia vizează să încheie cu victorie ultimul joc programat pe „Eugen Popescu” în turul campionatului. În disputa cu Unirea Tărlungeni, mâine (ora 11:00), târgoviştenii ţintesc toate punctele pentru a face uitat eşecul suferit runda precedentă cu UTA Arad (1-2), în deplasare.  Chiar dacă meciul se anunţă unul mai lejer pentru roş-albaştrii, aceştia vor trata cu maximă seriozitate întâlnirea cu penultima clasată din serie.

„Va fi un joc care trebuie tratat cu toată atenţia, deşi Unirea este în subsolul clasamentului, cu doar o victorie obţinută. Tărlungeni este o echipă care trebuie respectată, iar în meciul cu ea nu trebuie să ne considerăm dinainte învingători. Sper să facem un joc bun, iar la final să obţinem victoria, mai ales că vom juca acasă. Este nevoie de un succes cu braşovenii pentru a avea liniştea necesară înaintea partidelor cu Gaz Metan Mediaş şi U. Cluj, două formaţii extrem de puternice”, a precizat antrenorul Nicu Croitoru, la conferinţa de presă a Chindiei din această săptămână.

Pentru disputa cu Unirea, gruparea de lângă Turn are lotul decimat de accidentări, nu mai puţin de cinci jucători acuzând probleme medicale. Printre jucătorii pe care Croitoru nu poate miza cu ardelenii se află Vătavu, M. Dan, Ene şi Parghel. De asemenea, B. Matei ar putea fi refăcut până la startul jocului, după ce a întâmpinat o contractură la ultimele antrenamente.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*