Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Victorie clară a liderului! Gloria Cornești, pe primul loc în Liga a 4-a

FOTBAL: Victorie clară a liderului! Gloria Cornești, pe primul loc în Liga a 4-a 

gloria cornesti

Etapa a patra a Ligii a 4-a dâmbovițene a fost una de bun augur pentru Gloria Cornești. Formația lui Nelu Radu a învins la scor pe Libertatea Urziceanca, 8-1, iar apoi a urcat în fotoliul de lider al întrecerii. Cele opt goluri corneștene au fost marcate de M. Matei (3), Nedelea (2), Lungeanu, N. Radu și Ghiță. Pentru Gloria, succesul cu Urzinceaca a fost al treilea din actualul campionat după cele cu Atletic Fieni și Progresul Mătăsaru.

Tot în runda a patra a eșalonului de elită județean, victorii la scor au mai bifat Luceafărul Dragomirești și Unirea Ungureni. Prima echipă a depășit pe Spic de Grâu Ghimpați cu 9-0, iar a doua a trecut de Mătăsaru cu 7-1.

Bătăie la mediul Spicul Jugureni – AS Coada Izvorului

Și această etapă a fost una fără incidente, la fel cum au fost și primele trei. În schimb, în Liga 5-a, la meciul dintre Spicul Jugureni – AS Coada Izvorului, terenul de joc s-a transformat în ring de K1, patru jucători ai formației oaspete fiind loviți cu pumnii de jucătorii din Jugureni. Trei dintre aceștia au necesitat transportarea de urgență la Spitalul Județean din Târgoviște.

Întrebat, despre incidentele petrecute pe gazon, arbitrul Codruț Tudor a spus că nu a existat niciun fel de scandal, ci doar faptul că a acordat două cartonașe roșii la doi jucători care s-au lovit reciproc. Rămâne de văzut ce informații va conține raportul său de arbitraj în legătură cu gravele incidente.

Liga a 4-a – etapa a 4-a – rezultate complete

Viitorul IL Caragiale – Recolta Gura Șuții 2-0
Voința Pierșinari – PAS Pucioasa 3-3
Luceafărul Dragomirești – Spic de Grâu Ghimpați 9-0
Petrolul Târgoviște – FC Brezoaele 1-3
Unirea Ungureni – Progresul Mătăsaru 7-1
Dentaș Tărtășești – Atletic Fieni 6-2
Gloria Cornești – Libertatea Urziceanca 8-1
Bradul Moroieni – Flacăra Zăvoiu 2-2
CS Petrești – Finta/ Bucșani amânat.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*