Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Victorie pentru podium! Chindia a dat recital la Satu Mare

FOTBAL: Victorie pentru podium! Chindia a dat recital la Satu Mare 

chindia

Chindia Târgovişte a făcut instrucţie în această după-amiază cu Olimpia Satu Mare, în ultima etapă „intermediară” din acest an. Divizionara B dâmboviţeană a încheiat printr-un succes categoric disputa cu Olimpia Satu Mare, susţinut în deplasare. Împotriva sătmărenilor, târgoviştenii s-au aflat pe toată durata întâlnirii la conducerea jocului şi nu au oferit nici o şansă adversarului de a acumula vreun punct.

Recitalul echipei lui Nicu Croitoru a început cu golul lui Voinea (30), realizat dintr-o lovitură de peadeapsă, iar apoi a continut până la pauză cu reuşita lui Popa. Chindia nu a lăsat garda jos nici în actul secund şi a continuat să fie nemiloasă la poarta lui Băican. Astfel, după ce Boştină a redus din handicap (68), Nisipeanu a ridicat din nou scorul în dreptul târgoviştenilor (82), iar în ultimele secvenţe ale partidei, Popa şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, atingând „dubla”, la fel ca şi în meciul cu CS Mioveni, de runda precedentă.

În ultimul sfert de oră al jocului, Olimpia a jucat cu doi oameni mai puţin pe teren, pentru că Heil şi Chivari au suferit eliminări din cauza cumului de cartonaşe galbene. Marcarea a patru goluri la Satu Mare a dus Chindia să ajungă la cel mai categoric succes din deplasare în actuala stagiune. Mai mult de atât, prin victoria cu Olimpia, roş-albaştrii au urcat din nou pe podiumul seriei, cu 29 de puncte acumulate.

Sâmbătă (ora 12:30), Chindia va înfrunta pe CSM Râmnicu Vâlcea, în ultimul joc de pe teren propriu din acest an.

Olimpia Satu Mare – Chindia Târgovişte 1-4 (0-2)

Marcatori: Boştină (68)/ Voinea (30 – pen), Popa (41, 90+1), Nisipeanu (82).

Olimpia: Băican – Ciul, Mureşan, Heil, Iuhas – Villand (55 Faur)– Takacs (61 Selagea), Sălăgeanu, Munteanu – Boştină, Lukacs (46 Chivari). Antrenor: Tiberiu Csik.

Chindia: Meilă – Pătru, Vătavu, C. Dinu, Martac – Neniţă (80 Nisipeanu), Voinea (74 L. Mihai), Anton, Stoica – Cherchez (65 Ispas), Popa. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*