Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Victorii pe linie pentru juniorii republicani de la Chindia

FOTBAL: Victorii pe linie pentru juniorii republicani de la Chindia 

chindia - juniori B

Grupele de juniori republicani ale Chindiei Târgovişte au mers ceas în prima etapă a returului de campionat. În competiţia destinată juniorilor A, echipa antrenată de Costel Badea a trecut, pe teren propriu (stadionul de la Nucet), de Atletic Bradu, cu scorul de 2-1, în urma golurilor marcate de Roşciugă şi Postelnicu. La capătul primului succes din partea secundă a întrecerii, prima grupă de juniori a Chindiei se menţine pe locul secund în clasamentul seriei a 3-a, la două puncte distanţă de liderul, CS Mioveni.

În ceea ce priveşte echipa pregătită de Irinel Voicu, aceasta şi-a arătat din nou superiotatea în Campionaul Naţional destinat juniorilor B. Liderul la zi din această întrecere a învins pe Atletic Bradu, cu scorul de 2-0, la capătul reuşitelor semnate de Oprescu şi Vârtej. Atingerea celei de-a 12-a victorii din campionat a dus Chindia să rămână liderul incontestabil al seriei a 3-a, cu 39 de puncte acumulate.

Runda viitoare cele două echipe de juniori ale Chindiei vor înfrunta în deplasare, pe CS Baloteşti.

GŞA Nucet învinsă, CSŞ Târgovişte doar remiză

Pe de altă parte, grupa de juniori A de la GŞA Nucet (antrenor Dan Dumitru) a cedat cu scorul de 2-0, în partida din deplasare, cu Muscelul Câmpulung, iar echipa de juniori B de la CSŞ Târgovişte (antrenor Marin Olteanu) a terminat nedecis, 1-1, disputa cu gruparea musceleană. Etapa viitoare cele două formaţii, vor întâlni în propriul fief, grupele de la CS Mioveni.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*