Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voinţa Crevedia a cedat la limită în primul meci din barajul juniorilor A1

FOTBAL: Voinţa Crevedia a cedat la limită în primul meci din barajul juniorilor A1 

crevedia juniori

Debutul Voinţei Crevedia în barajul din prima fază a Campionatului Naţional de juniori A1 a fost unul cu stângul. Campioana dâmboviţeană a cedat la limită primul joc cu Juniorul Bucureşti (1-2), dar păstrează în continuare şanse de a se califica în etapa următoare a competiţiei, dacă va bifa un rezultat pozitiv în partida retur, de pe teren propriu.

În prima partidă cu bucureştenii, Crevedia a evoluat bine o repriză, după care s-a înclinat în actul secund. Singurul gol al Voinţei în partida cu formaţia din Capitală a aparţinut lui Suditu, dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 23.

Pentru primul joc cu Juniorul, antrenorul dâmboviţenilor, Gică Ciocănişteanu a apelat la un „11” alcătuit din Constantin – Avram, Ştefan, G. Ioniţă, I. Ioniţă – Tatu, Alecu, Suditu, Stoica – Duţă, Constantinescu, iar la reluare pe teren şi-a mai făcut apariţia doar Pilă.

La meciul retur dintre Voinţa şi Juniorul, de pe stadionul din Crevedia (mâine, ora 17:30) şi-au anunţat prezenţa şi oficiali ai AJF Dâmboviţa, pentru a-i premia pe micii fotbalişti din sudul judeţului, după ce au reuşit să devină campioni în judeţ.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*