Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, aprilie 11, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voinţa Crevedia a debutat cu victorie în campionatul judeţean din Ilfov

FOTBAL: Voinţa Crevedia a debutat cu victorie în campionatul judeţean din Ilfov 

vointa crevedia

Voinţa Crevedia a început cât se poate de bine campionatul judeţean din Ilfov. Aflată în seria I, gruparea dâmboviţeană a debutat în competiţia din judeţul vecin cu o victorie clară, 2-0, obţinută pe teren propriu, împotriva lui ACS Cornetu. La prima apariţie în întrecerea ilfoveană, golurile echipei antrenate de Stelu Isac au fost semnate de Stanciu şi Truţă.

În disputa cu ACS Cornetu, Crevedia a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Constantin – Dumitru, Isac, Stanciu, Jnagoveanu – Andro, Căpălău, Bărcănescu, Nedelea – Leţu, Truţă, iar în actul secund au mai intrat Păun, Niţă, Ioniţă şi Dobre. Formaţia din sudul judeţului s-a transferat în campionatul judeţean din Ilfov în vară, iar obiectivul principal al acesteia este promovarea în Liga a 3-a.

După primul joc susţinut de Crevedia în competiţia ilfoveană, oficialii clubului dâmboviţean consideră că noua întrecere este mult mai atractivă şi mai puternică decât în Dâmboviţa.

„Nu se compară campionatul din Ilfov cu cel dâmboviţean. Aici există mai mult profesionalism, iar adversarii sunt mult mai puternici. În plus, există terenuri mai bune de joc şi arbitraje mai corecte. Ne vom bate la promovare cu minimum patru echipe. Dacă activam în Dâmboviţa, ne luptam doar cu Flacăra Moreni, echipă pe care am învins-o în amicale. Am încredere că vom reuşi promovarea în Liga a 3-a la finalul sezonului”, ne-a declarat George Gavrilescu, finanţatorul Voinţei Crevedia.

În etapa a doua a Ligii a 4-a din Ilfov, dâmboviţenii vor întâlni, în deplasare, pe Voinţa Buftea.

Ionuţ Parghel

Răspuns la FOTBAL: Voinţa Crevedia a debutat cu victorie în campionatul judeţean din Ilfov

  1. LayLow

    Cand o sa promovati voi in L3 -a cu Crevedia o sa moara Ponta.
    Ati plecat din campionatul dambovitean pt ca nu mai mergea cu spaga la arbitri si observatori.Finantatorul Crevediei este o scarba leproasa de om.

     

Adaugă un Comentariu

*