Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 29, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voinţa Crevedia a devenit noua campioană a judeţului Ilfov

FOTBAL: Voinţa Crevedia a devenit noua campioană a judeţului Ilfov 

vointa crevedia

Echipa dâmboviţeană Voinţa Crevedia a devenit, în această după-amiază, campioana Ligii a 4-a a judeţului Ilfov. Formaţia antrenată de Lavi Hrib a terminat pe primul loc competiţia, după ce a învins-o pe CSO Bragadiru, în finala play-off-ului din judeţul vecin, cu neverosimilul scor de 4-0! Toate cele patru goluri au fost marcate de Marinică Ionică, fotbalist cu vastă experienţă la Ligile a 2-a şi a 3-a. Fostul atacant al lui Urban Titu a reuşit să înscrie câte două goluri pe repriză.

Împotriva lui CSO Bragadiru, Crevedia a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Tănase – Neagu, Leţu, Nedelea, Bărcănescu, Sangoveanu, Filip, Florea, Ionică, Oprea, Andro, iar în actul secund au mai intrat Ungur – Alecu, Ioniţă şi Dobre. În primul joc din play-off, formaţia lui Hrib a trecut de Pescăruşul Grădiştea cu 2-0.

După ce a devenit campioană, Voinţa va reprezenta Ilfovul în barajul de promovare pentru Liga a 3-a, acolo unde va da peste Flacăra Moreni, campioana Dâmboviţei. Tot astăzi, la nivel judeţean, morenarii au cucerit Cupa României, în urma unei victorii la scor de neprezentare (3-0), obţinute în faţa Recoltei Gura Şuţii în finală.

Voinţa s-a aflat la prima participare în Liga a 4-a ilfoveană, după ce a părăsit fotbalul dâmboviţean vara trecută. La capătul duelului dintre Crevedia şi Flacăra, care va avea loc în dublă manşă, pe 18 şi 25 iunie, Dâmboviţa va fi reprezentantă la nivelul Ligii a 3-a de trei echipe.

Ionuţ Parghel

Răspuns la FOTBAL: Voinţa Crevedia a devenit noua campioană a judeţului Ilfov

  1. tass

    hei!lupilor,grija mare de marinica.la noi in judet nu a fost bun.dar el mai stie meci.

     

Adaugă un Comentariu

*