Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voinţa Crevedia, duel cu Juniorul Bucureşti

FOTBAL: Voinţa Crevedia, duel cu Juniorul Bucureşti 

crevedia juniori

Voinţa Crevedia şi-a aflat, astăzi, numele adevărat al adversarului pe care îl va întâlni în meciul de baraj din prima fază a Campionatului Naţional de juniori A1. Potrivit FRF, campioana dâmboviţeană va înfrunta în etapa eliminatorie a întrecerii pe FC Juniorul Bucureşti, câştigătoarea competiţiei municipale din Capitală.

Iniţial, echipa lui Gică Ciocănişteanu trebuia să joace împotriva Petrolului Videle, dar forul naţional de fotbal nu a mai fost de acord în această privinţă. Disputa dintre dâmboviţeni şi bucureşteni se va desfăşura în dublă manşă, unde primul joc are la Bucureşti (11 iunie, ora 17:30), iar al doilea la Crevedia (13 iunie, ora 17:30).

Gruparea din sudul judeţului şi-a asigurat prezenţa la baraj, după ce a câştigat lupta cu Flacăra Moreni, în campionatul judeţean. Crevedia a devenit campioană la capătul victoriei cu Bradul Moroieni (6-0), din ultima etapă a întrecerii. Prin succesul cu „pădurarii”, Voinţa s-a poziţionat pe primul loc în clasament, cu 91 de puncte acumulate, la doar o lungime distanţă de „lupii” morenari.

Lotul folosit de Gică Ciocănişteanu în acest sezon a fost alcătuit din următorii jucători: Alexandru Constantin, Andrei Ceapari – portari, George Ioniţă, Marian Avram, Adrian Ştefan, Florin Ioniţă, Alexandru Gavrilescu, Alexandru Panait, Răzvan Suditu, Andrei Tatu, Marius Ghiuzan, George Dinică, Marian Stoica, Gabriel Petre, Fabian Constantinescu şi Alexandru Duţă – jucători de câmp. De asemenea, pentru înfruntarea cu Juniorul, acesta va fi completat cu Lucian Alecu, de la echipa de seniori.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*