Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iulie 12, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voinţa Crevedia – Flacăra Moreni, duel pentru Liga a 3-a

FOTBAL: Voinţa Crevedia – Flacăra Moreni, duel pentru Liga a 3-a 

faza fotbal 1

Pentru Voinţa Crevedia şi Flacăra Moreni a sosit momentul adevărului! Una dintre cele două echipe va avea şansa de a reprezenta judeţul Dâmboviţa în noul sezon al Ligii a 3-a, alături de Urban Titu şi FC Aninoasa. Mâine, 18 iunie, pe stadionul din Crevedia, de la ora 18:00, Voinţa şi Flacăra se întâlnesc în prima manşă a barajului de promovare pentru eşalonul al treilea.

La prima vedere, duelul dintre combatante va fi unul infernal, în care ambele formaţii vizează doar victoria. Înaintea primei dispute, cele două echipe se pot mândri că, în ultimul sezon, au intrat în posesia titlului de campioană: Crevedia în Ilfov, iar Flacăra în Dâmboviţa. Mai mult de atât, Moreniul şi-a adjudecat şi trofeul Cupei la nivel judeţean.

Duelul dintre Crevedia şi Flacăra va reprezenta şi o dispută de la distanţă între antrenorii celor două formaţii. Voinţa este antrenată de Lavi Hrib, fost campion cu Steaua Bucureşti, iar echipa morenară este pregătită de Gabriel Paraschiv, fost campion al României cu Oţelul Galaţi.

Dubla manşă dintre cele două grupări dâmboviţene va fi, de departe, şi una a orgoliilor locale. La disputa de mâine, organizatorii aşteaptă peste 1.500 de spectatori în tribune. Dacă gazdele vizează să fie susţinute de peste o mie de fani, morenarii sunt şi ei încrezători că vor fi încurajaţi de cel puţin 500 de suporteri, care vor face deplasarea cu maşini personale, dar şi cu trei autocare puse la dispoziţie de club.

Returul dintre Flacăra şi Crevedia va avea loc, la Moreni, pe 25 iunie, de la ora 17:30.

Adaugă un Comentariu

*