Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voința Crevedia, pentru a doua oară campioană în Ilfov

FOTBAL: Voința Crevedia, pentru a doua oară campioană în Ilfov 

Sursa foto: Ilfov Sport

Voința Crevedia scrie istorie în Ilfov! Formația dâmbovițeană a reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, să câștige pentru a doua oară consecutiv campionatul județean. De această dată, în finala play-off-ului din cadrul Ligii a 4-a ilfovene, echipa dâmbovițeană a învins în dublă manșă pe CSO Bragadiru, cu scorul general de 8-3.

În primul duel cu Bragadiru, Crevedia s-a impus cu 4-1, iar în a doilea cu 4-2. În cel de-al doilea joc, golurile au fost marcate de Karamian și Pătrașcu, ambii jucători trecându-şi în cont câte o “dublă”. De asemenea, tot în acest meci, antrenorul Bogdan Pătrașcu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Ungur – Negru, Alecu, Tutunaru, Ștefan – Chițu, Balauru, Zuluf, Bădoi – Pătrașcu, Karamyan, iar pe banca de rezerve s-au aflat Ceaparii – Dumitrescu, Ioniță, G. Ioniță Ionuț, Andronache, Ioniță Ionel și Mande.

Crevedia va înfrunta în barajul de promovare pentru Liga a 3-a pe Progresul Spartac, campioana municipiului București. În urmă cu un sezon, Crevedia a pierdut acest baraj, după ce a fost învinsă de Flacăra Moreni, campioana Dâmboviței.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*