Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voinţa Crevedia s-a calificat în faza zonală a CN de juniori A1

FOTBAL: Voinţa Crevedia s-a calificat în faza zonală a CN de juniori A1 

vointa crevedia 6

Voinţa Crevedia s-a calificat în această după-amiază la turneul zonal al Campionatului Naţional dedicat juniorilor A1. Echipa de puşti din sudul judeţului a reuşit frumoasa performanţă după ce a eliminat pe FC Juniorul Bucureşti în runda inaugurală a întrecerii. Calificarea în etapa de „zonă”a fost realizată în faţa propriilor fani, în meciul retur, la capătul unei victorii obţinute în urma executării loviturilor de departajare (6-4).

După eşecul suferit la limită în jocul tur (1-2), componenţii Crevediei au arătat o voinţă de fier în manşa secundă. Aceştia au întors rezultatul în primele 90 de minute (2-1), iar apoi şi-au asigurat prezenţa în următoarea fază a competiţiei la loteria penaltiurilor, câştigând cu 4-3.

Pe fondul unui joc bun, formaţia lui Gheorghe Ciocănişteanu a deschis scorul la ultima fază de poartă a primei reprize când Avram l-a bătut pe Iancu, printr-un şut cu latul din zona careului mic. Până la reuşita lui Avram,Voinţa a mai avut posibilitatea de a modifica tabela, dar Suditu a irosit o lovitură de pedeapsă obţinută de Tatu, la capătul unui contact cu Marin.

vointa crevedia 3

Pilă a restabilit echilibrul la general

În actul secund, Crevedia început din nou jocul în forţă, dar elevii lui Ciocănişteanu s-au jucat cu ocaziile de gol. Profitând de acest lucru, adversarul bucureştean s-a apropiat încet şi sigur de poarta lui Ceaparu, iar în minutul 65 a restabilit egalitatea prin nou-intratul Paraschiv, care a evoluat nu mai puţin de cinci ani şi jumătate la grupele de juniori ale lui Dinamo Bucureşti.
Revenirea în avantaj a dâmboviţenilor s-a produs şapte minute mai târziu, când Pilă a transformat cu precizie o lovitură de pedeapsă, după ce Oprea a oprit cu mâna, în suprafaţa de pedeapsă şutul lui Ştefan, trimis pe spaţiul porţii.

Pe final de joc, Juniorul a rămas în inferioritate numerică, după ce Marin a văzut al doilea cartonaş galben. Izbăvirea Voinţei în duelul cu formaţia din Capitală a venit la capătul loviturilor de penalitate, când Pilă, Tatu, Ştefan şi Duţă au perforat fără emoţii buturile lui Iancu. De partea cealaltă, au reuşit să înscrie doar Paraschiv, Alexandru şi Oprea, iar Zacon şi Ghitaru au ratat ţinta, aşa cum a făcut-o şi Constantin de la Crevedia.

În urma reuşitei lui Duţă, jucătorii, antrenorii şi conducătorii Voinţei au început alături de suporteri, pe cocheta arenă, să sărbătorească frumoasa performanţă. Mai mult de atât, înainte de startul jocului, puştii Voinţei au fost premiaţi cu mingii şi o diplomă de reprezentaţii AJF Dâmboviţa (Ionel Pitaru şi Vasile Stroe), pentru titlul de campioni obţinut în campetiţia judeţeană.

vointa crevedia 4

Voinţa Crevedia – Juniorul Bucureşti 6-4 dld (1-0, 2-1)

Marcatori: Avram (45), Pilă (72 – pen)/ Paraschiv (65).
Au marcat la loviturile de departajare: Pilă, Tatu, Ştefan, Duţă/ Paraschiv, Alexandru, Oprea. Au ratat: Constantin/ Zacon, Ghiţaru.

Voinţa: Ceaparu – Avram, Alecu, I. Ioniţă, G. Ioniţă, Pilă, Ştefan, Duţă, Constantinescu (78 Constantin), Suditu (84 Stoica), Tatu. Antrenor: Gică Ciocănişteanu.

Juniorul: Iancu – Creţulescu, Ghiurcă (46 Oprea), Sandu, Ghiţaru, Cocean, Zacon, Braga (58 C. Efros), Marin, A. Efros (58 Paraschiv), Alexandru. Antrenor: Constantin Stoian.

Stadion „Voinţa”. Spectatori: 350.

Au arbitrat: Robert Ciorbea – Laurenţiu Constantin, Alexandru Paraschiv (toţi din Braşov). Observator AJF Dâmboviţa: Gigi Ionescu.

Cartonaşe galbene: Tatu (76), Stoica (90)/ Marin (10, 85), Creţulescu (35), Oprea (71), Zacon (76).
Cartonaş roşu: Marin (85).

Ionuţ Parghel

vointa crevedia 5 vointa crevedia 7 vointa crevedia 9 vointa crevedia 8 vointa crevedia 2 vointa crevedia 1

 

Adaugă un Comentariu

*