Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 19, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voinţa Crevedia va evolua în campionatul judeţean din Ilfov

FOTBAL: Voinţa Crevedia va evolua în campionatul judeţean din Ilfov 

vointa crevedia

Voinţa Crevedia nu se va mai număra printre echipele care vor lua parte în noua ediţie a Ligii a 4-a dâmboviţene. Gruparea din sudul judeţului se află pe punctul de a se muta cu toate „bagajele” în eşalonul de elită judeţean din Ilfov. Foarte probabil, în această săptămână, preşedintele AJF Dâmboviţa, Emil Tudor va da „ok-ul” cererii înaintate de conducătorii Voinţei de a merge în campionatul ilfovean.

„În scurt timp, o să mutăm echipa în campionatul judeţean din Ilfov, după ce am depus o cerere la AJF Dâmboviţa. Cei din Ilfov ne primesc cu braţele deschise. Acolo vom avea parte de terenuri mai bune şi de un fotbal mai de calitate”, ne-a declarat George Gavrilescu, patronul echipei care s-a clasat pe locul 8 în ultima ediţie a Ligii a 4-a dâmboviţene.

Potrivit unor surse din cadrul AJF Dâmboviţa, Emil Tudor va accepta plecarea Voinţei din campionat, atâta timp cât aceasta s-a dovedit una dintre formaţiile care a provocat numeroase scandaluri în ultima ediţie a întrecerii.

Obiectivul Crevediei în Liga a 4-a ilfoveană va fi urcarea în Liga a 3-a. Locul Voinţei în campionatul dâmboviţean va fi luat de Progresul Mătăsaru, echipă ce a terminat pe locul 17 sezonul precedent.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*