Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 25, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL: Voinţa Pierşinari, liderul surpriză al Ligii a 4-a

FOTBAL: Voinţa Pierşinari, liderul surpriză al Ligii a 4-a 

piersinari

Voinţa Pierşinari se prezintă ca fiind revelaţia începutului de campionat judeţean. Echipa antrenată de Dode Bălăşoiu merge ceas în noua stagiune şi a ajuns într-o perioadă scurtă de timp liderul Ligii a 4-a dâmboviţene. După trei etape disputate în acest sezon, Voinţa se poziţionează în fruntea podiumului, acumulând maximum de puncte (9).

În primele trei etape ale campionatului, Pierşinariul a trecut pe rând de Unirea Cobia (7-4), Progresul Mătăsaru (4-1) şi Atletic Fieni (5-1). Împotriva ultimului adversar, victoria a fost realizată în runda „intermediară”, programată în această săptămână. Ca să ajungă pe prima treaptă a podiumului, Voinţa a profitat şi de faptul că Flacăra Moreni şi-a amânat meciul cu Bradul Moroieni, pentru a putea susţine disputa cu SCM Piteşti, ce a contat pentru turul 4 al Cupei României.

O altă echipă care a bifat tot trei victorii în acest campionat este şi nou-promovata, Unirea Ungureni.

Şerban, un golgeter desăvârşit

Principalul erou al Pierşinariului din primele trei etape ale campionatului este Cătălin Şerban. Atacantul din angrenajul condus de Bălăşoiu a reuşit să devină golgeterul campionatului şi al Voinţei, după ce a marcat nu mai puţin de nouă goluri. Jucătorul a reuşit să-şi menţină cota de trei goluri pe meci prin simplul fapt că a fost extrem de eficient în faţa porţii adverse. Astfel, în partida cu Cobia a marcat 5 goluri, în cea cu Mătăsaru – 3, iar cu Fieniul a înscris o dată.

Rezultatele complete ale etapei a 3-a din Liga a 4-a

Voinţa Pierşinari – Atletic Fieni 5-1
Unirea Ungureni – Progresul Mătăsaru 5-1
Avicola Tărtăşeşti – Unirea Cobia 5-2
PAS Pucioasa – Săgeata Găeşti 2-0
Ştiinţa Odobeşti – Libertatea Urziceanca 4-1
Gloria GM Corneşti – Luceafărul Dragomireşti 3-2
Petrolul Târgovişte – Recolta Gura Şuţii 0-1
CS Petreşti – Comerţul Brezoaele 3-0
Flacăra Moreni – Bradul Moroieni – se dispută pe 1 septembrie.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*