Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBALIŞTI dâmboviţeni cu „lipici” la gol

FOTBALIŞTI dâmboviţeni cu „lipici” la gol 

Daniel Popa

Jucătorii dâmboviţeni au reprezentat adevărate „guri” de tun în ultima perioadă. Ieri, după-amiază, Daniel Popa a fost principalul om de gol al lui Dinamo Bucureşti în disputa cu FC Voluntari (2-1), din cadrul optimilor de finală ale Cupei Ligii.

Fostul atacant al Chindiei a debutat în tricoul „câinilor”, dar în acelaşi timp şi-a trecut în cont şi o „dublă”. În primele 24 de minute ale întâlnirii, „Popică” a înscris de două ori pentru Dinamo, la capătul assist-urilor realizate de Oliva şi Palic. Împotriva ilfovenilor, Popa a evoluat doar 66 de minute, după care antrenorul Ioan Andone l-a schimbat cu Gnohere.

Petculescu, în galben

Petculescu, în galben

Ionuţ Petculescu şi Ştefan Covalschi au reprezentat alţi jucători dâmboviţeni care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Cei doi fotbalişti de la CS Afumaţi au înscris în runda inaugurală a Ligii a 2-a, în disputa cu Şoimii Pâncota. Împotriva arădenilor, CS Afumaţi s-a impus la scor astronomic, 16-0, iar Petculescu şi Covalschi s-au aflat în zi de graţie.

Tot în prima etapă a Ligii a 2-a, Cherchez şi Neguţ au marcat pentru Chindia Târgovişte în partida cu ASU Poli Timişoara (4-3). Pe Bega, Cherchez a reuşit o „triplă”, iar Neguţ, prin golul său, a ridicat la un moment dat, scorul la 2-0.

Ionuţ Parghel

Cherchez

Cherchez

Adaugă un Comentariu

*