Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » FOTBAL:„Tunarii” au avut chef de fotbal

FOTBAL:„Tunarii” au avut chef de fotbal 

Foto: media.realitatea.ro

Echipa lui Ghiorghi Zotic a debutat în sezonul 2014-2015 cu o victorie în deplasare. A dobândit cu 1-0 pe CS Podari, o echipă rea și destul de agresivă pe teren propriu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mihăilă, (75) după o fază concepută de Mândru și continuată de Ionuț Constantin.

Formația de pe malul drept al Ialomiței a fost plină de curaj. „Tunarii” au avut luciditatea, altoită cu determinare. Și-au controlat reacțiile și s-au concentrat la maxim. Toți jucătorii s-au transformat în luptători. Pe lângă golul realizat de Mihăilă, roș-albaștrii au ratat mai multe ocazii de a marca prin I. Constantin (min.22 și 25), Dragnea (59 și 77), Gâldău (77), Lețu (81) și Constantinescu (91).

Oltenii au fost periculoși în câteva faze. Prezența între buturi a lui Radu Zegheru a adus siguranță în defensivă. Plusul din teren s-a datorat cu precădere evoluției peste medie a lui I. Constantin, Coman, Oprea și Mândru. Acest meci a premiat evoluția curajoasă a echipei târgoviștene, care a avut mult chef de fotbal.

Antrenorul Puiu Becheanu a trimis în teren următoarea garnitură: Zegheru-I.Constantin, Coman, Oprea, Dumitru-Maria (67-Mihăilă), Gâldău, Mândru (89-Lungeanu), T.Calofir-Dragnea (90-Neagu), Lețu (87-Constantinescu). Rezerve neutilizate: Zgâmbău-Mădăran și Timofte.

În runda următoare, FCM va juca, la Șotânga, cu Astra II Ciorani, sâmbătă – 6 septembrie, ora 17:00.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*