Știri, Muntenia-Sud, România|luni, decembrie 17, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » FOTO: 2.000 de oameni au ieşit în stradă la Târgovişte! Nu vă fie frică, poporul se ridică!

FOTO: 2.000 de oameni au ieşit în stradă la Târgovişte! Nu vă fie frică, poporul se ridică! 

protest 3

Nu vă fie frică, poporul se ridică!  Asta au scandat cel mai mult, în această seară, cei aproximativ 2.000 de dâmboviţeni care au ieşit în stradă la Târgovişte, pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de modificările aduse Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, printr-o ordonanţă de urgenţă a Guvernului Grindeanu. S-a mărşăluit paşnic în zona centrală, după care protestatarii au revenit în Piaţa Tricolorului. Numărul acestora este în creştere.

protest 2

„DNA să vină să vă ia!”, „Hoţii, hoţii… Huuuooo!”, „Uniţi, salvăm toată România” sau „La puşcărie, nu la guvernare!”, „Dacă vă pasă, nu mai staţi în casă!”. Sunt alte lozinci care s-au auzit la Târgovişte! În marea lor majoritate, protestatarii erau tineri. Unii dintre ei îşi purtau în braţe copiii de câţiva anişori. Am văzut totuşi şi persoane de vârsta a treia. Pe lângă pancarte cu mesaje împotriva Guvernului Grindeanu, cei mai mulţi purtau în mână steaguri cu tricolorul.

La fel ca toţi românii care au ieşit în stradă în multe oraşe ale ţării, după modelul Bucureşti, şi protestatarii de la Târgovişte vor ca guvernanţii să retragă ordonanţa prin care au fost dezincriminate diferite fapte penale. De asemenea, nu sunt de acord cu graţierea.

Adaugă un Comentariu

*